fbpx

Și românii fac binging pe Netflix

Mi-am reactivat recent contul de Netflix  pentru câteva seriale din Decembrie și cu ocazia asta am aruncat o privire și pe topul oficial făcut de ei pentru România, cu cele mai urmărite seriale la noi.  Cireașa de pe tort este că un român s-a uitat în 2017 de 179 de ori la War of the Worlds. Și chiar nu înțeleg de ce, nu mi s-a părut extraordinar filmul. 🙂

Cu ocazia asta mi-am reamintit partea proastă la Netflix, sunt multe seriale pentru care nu au cele mai recente episoade, sau apar mai târziu, în funcție de drepturile de distribuție pe care le au pe zonele geografice sau acordurile cu producătorii. De exemplu Vikings este la sezonul 5 pe History, dar pe Netflix găsești doar primele 4 sezoane. The Last Kingdom are două sezoane, dintre care al doilea e coprodus de Netflix, dar pe Netflix România ai acces doar la primul sezon, deși pentru 2018 se pregătește al treilea sezon. Și mai sunt multe altele seriale în aceeași situație.

Concluzia este că Netflix e mișto pentru binging, ai câteva nopți libere și vrei să vezi seriale și filme mai vechi, dar dacă vrei să te uiți la cele mai recente episoade din multe seriale chiar când apar ar trebui să ai cont pe 3-4 platforme, dintre care unele nici măcar nu oferă posibilitatea vizionării din România.

Serialele devorate de români

 1. Suburra: Blood on Rome
 2. The Keepers
 3. The OA
 4. 13 Reasons Why
 5. Marvel’s Iron Fist
 6. Cable Girls
 7. The Mist
 8. Fauda
 9. Santa Clarita Diet
 10. El Chapo

Serialele savurate de români

 1. Big Mouth
 2. Neo Yokio
 3. The Crown
 4. Friends from College
 5. White Gold
 6. Dear White People
 7. Disjointed
 8. You Me Her
 9. Frontier
 10. One Day at a Time

Și dacă vreți să știți ce va apare pe Netflix în decembrie, aveți în clipul de mai jos un rezumat excelent:

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *