Slănic Moldova în 2017

Pârtia de ski din Slănic Moldova s-a deschis pe 2 ianuarie, azi am tras și noi o fugă, fetele aveau chef de sanie și nu mai văzuseră zăpada de un an.

Partea tristă e că săniile sunt interzise complet în zona pârtiei, nu este nici măcar o pârtie adiacentă pentru copii, cum e la Vatra Dornei. Deci ne-am repliat pe parc, deși se schia bine pe pârtie. Tarifele și programul aici.

În rest era suficientă zăpadă prin stațiune, deși pe termen lung nu văd prea bine pârtiile de ski gen Slănic sau Piatra Neamt, dacă abia în ianuarie deschid sezonul.

Prin Slănic era plin de moldoveni, probabil sărbătoreau Revelionul lor. Totuși, mai mult de 2 zile nu ai ce face prin zonă, sunt 2-3 restaurante ok, izvoarele și pârtia. Trebuie să fii pasionat de ski sau doritor de liniște ca să rămâi mai mult.

Mai știți alte stațiuni faine și kids friendly?4 Comentarii

  1. Nu stiu cum e la Slanic, dar la Vatra Dornei e super si pt copii si pt adulti. Ai voie cu sania ta, dar sa fie din plastic, altfel inchiriezi de la baza. Zapada este din plin, sper sa mai fie si eekendul viitor cand o sa dam o tura. 🙂

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: