De ce vă trebuie Snapseed pe telefon

Eu recomand Snapseed de câțiva ani celor ce vor să obțină niște fotografii decente pe smartphone pentru publicare pe Instagram, și mulți au impresia că e pierdere de timp, în fond telefoanele fac deja poze decente, nu? Ei bine, vedeți singuri diferența în poze.

În stânga e poza originală, una bucată poză castel din Bruxelles un pic mișcată, cu luminozitatea cam scăzută deoarece ploua, plus ceva elemente nedorite, de la lucrările din zonă. Sigur, am putea să postăm așa ceva pe Insta, dar dacă tot vrem like-uri nu mai bine instalăm Snapseed, ajustăm culorile, luminozitatea, eliminăm ce e în plus, băgăm un pic de HDR și obținem ceva decent, nu? A durat maxim 1 minut să retușez poza, și se putea mai bine, dar eram pe fugă.

Sigur, veți zice că nu mai e poza originală, dar dacă vorbim de Instagram, cred că 99% din pozele de acolo sunt retușate. Decât o poză slabă mai bine una bună, nu?

Recomandă prietenilor!
  • 17
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Adrian

Ia să o încerc.. că și așa nu îmi prea ies pozele.

Cristian

Eu folosesc setările implicite din Instagram. Îmi ajung aceste setări și nu mai am nevoie de altele.

Cristian

Eu sunt mulțumit de setările implicită și îmi place cum iasă pozele.
Poți face câteva teste să vezi dacă îți place.

Uite o poză modificată numai cu setările implicite https://www.instagram.com/p/BqCgbSYnib9/

alex

Eu n-am Instagram, deci mai putina bataie de cap. Pana sa citesc de eliminarea elementelor nedorite, credeam ca au luat intre timp containerul. De pe mobil, privind fugitiv, nu observi din prima ca acolo un element scos.
Deci “goed gedaan, maatje!!!” ca tot ai fost in Be. 🙂