fbpx

Social Media for Students Iași

Evenimentul e organizat de Cristian Manafu și Anca Balaban pe 10 iunie 2013. Dacă sunteți studenți și vreți să acumulați cunoștințe de social media de la oameni cu experiență în domeniu vă sugerez să vă înscrieți rapid, sunt doar 30 de locuri disponibile. Detalii și pe pagina evenimentului pe Facebook.

sm4s-iasi

 

Înscrierile se fac AICI. Am văzut lista cu speakerii, sunt oameni foarte buni în ceea ce fac, nu veți regreta participarea.

SM4S Iași este un training gratuit de accelerare și aprofundare a formării de bază în social media adresat studenților ieșeni de la specializarea Comunicare și Relații Publice, Marketing și Comunicare în Afaceri, cu un nivel minim de experiență/cunoștințe în domeniu.
SM4S Iași este implementat cu sprijinul Asociației AsdMARK și Asociației PRIME Iași.

Printre temele abordate în cadrul sesiunilor se numără:
– care sunt principalele platformele sociale
– cum ajută social media companiile, cum le pot folosi atât pentru PR, cât și pentru Marketing
– cum trebuie să arate strategia de social media
– cum se monitorizează brandul în social media
– cum se face un blog de succes
– cum se interacționează cu bloggerii
– cum se creează paginile de facebook de succes.

Evenimentul SM4S Iași va fi stucturat în 4 sesiuni: în prima și a doua sesiune specialiștii invitați vor prezenta temele programate, în a treia sesiune studenții vor rezolva în echipe câte un brief, iar în ce-a de-a patra sesiune studenții vor prezenta în fața juriului format din specialiști proiectele pe care le-au realizat și vor primi feedback.
Acest curs este pentru cei care vor să își construiască o carieră în social media. Desigur, nu va deveni nimeni social media specialist (echivalentul pentru Account Executive în PR sau Advertising) într-o singură zi, însă acest curs oferă studenților răspuns la 2 intrebări:
– Cum aflu dacă mi se potrivește domeniul social media?
– Cum fac trecerea de la o experiență personală în social media la una profesională?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *