fbpx

Social Media Snow Camp 2022 – Think outside the box

Azi e a treia zi #bizsmscamp, tabăra de social media organizată de Revista Biz. La Think outside the box se iese din sfera social media și a comunicării online, o să fie cu informații utile zi cu zi. Specialiști în diverse domenii ne împărtășesc ‘life hacks’.

Cum a fost în prima zi – Content Is King, But Format is Queen

Cum a fost în a  doua zi – THE SOCIAL MEDIA STRATEGY

Mai jos ideile interesante:

Când îți dă Isus cu ♥️ pe social media. Elena Ungureanu de la Provident România despre cum schimbi percepția oamenilor despre un brand dificil, cu campanii de educare și informare. Au avut și un spot acum 7 ani, prin care își asumau ce spunea lume despre ei, Autodenunț.

Ministerul Apărării Naționale comunică pe social media cu buget zero – obiectivele pe online sunt legate de atragerea de personal și creșterea încrederii românilor. Conținutul pentru rețelele de socializare este creat in house, sunt o echipă de 3 oameni, avantajul este că au acces la resursele ministerului și la angajați. Pe Tiktok @armataromaniei au 456.000 fani. Armata este din acest an, pe primul loc la capitolul încredere, înaintea Bisericii.

Adrian Asoltanie despre bani și educație financiară – Majoritatea oamenilor trăiesc într-un haos financiar, asta duce la decizii personale și profesionale greșite, la stress, mulți ani și mulți bani pierduti. 72% dintre români nu ajung cu salariul de la o luna la alta. Cea mai eficienta și simplă metoda de economisire la noi – in ziua de salariu mergi și cumperi 100 de euro, pentru că vei încerca să nu îi cheltui.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *