fbpx

Vreți spectacole LIVE de muzică, teatru și cursuri practice? Vodafone a lansat o platformă interactivă pentru ele (P)

Ne-am schimbat mult în ultimele săptămâni, în feluri în care nici noi nu ne imaginam. Ne-am adaptat unei lumi noi, în care sufrageria e și birou, și zonă de distracție, și loc de luat masa.

Și dacă e să zicem pe bune, avem mare noroc de internet, smartphone-uri, laptopuri și tehnologie. Copiii pot face lecțiile online, mulți dintre noi continuăm să lucrăm de acasă, comunicăm cu cei dragi mai ușor tot cu ajutorul internetului, iar când vine vorba de divertisment, relaxare sau sport folosim platforme de video streaming.

Sincer vă zic, dacă nu aveam toate tehnologiile astea nu cred că ne-am fi descurcat așa de bine în această perioadă, și viața noastră ar fi fost mai tristă. Tehnologia ne unește, în aceste zile.

V-am tot recomandat pe blog diverse aplicații sau platforme pe care le putem folosi în această perioadă pentru a ne face viața mai ușoară sau a ne relaxa, azi vă recomand platforma lansată de Vodafone – www.vodafone.ro/impreunamaiputernici. Zilnic aici au loc cursuri și spectacole live de muzică și teatru, puteți participa la clase de sport sau cursuri pentru dezvoltare personală și profesională.

Începând de mâine urmează 3 zile cu superconcerte LIVE:

  • Pe 30 aprilie de la 20:00 vor cânta Dl Goe și Byron;
  • Pe 1 mai de la 20:00 vor cânta Jean Gavril, Tudor Chirilă și va mixa AltOm;
  • Pe 2 Mai de la 20:00 vor cânta Alina Manole și Irina Rimes;

Partea mai interesantă este că accesul la tot conținutul de mai sus este gratuit, iar noi putem să ne susținem artiștii preferați prin donații directe către ei, practic cumpărăm un fel de bilete virtuale la spectacolele sau cursurile LIVE. Mi se pare o idee foarte bună, artiștii au fost printre primii afectați atunci când a intrat în vigoare starea de urgență, și platforma oferită de Vodafone îi poate ajuta în această perioadă.

Pe zona de muzică sunt o mulțime de artiști ce vor susține concerte LIVE în perioada următoare, începând cu Irina Rimes, Byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu,și continuând cu artiști independenți ca Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole.

Tot pe platforma Împreună mai puternici puteți urmări momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu, dar sunt și cursuri dedicate celor practici, de exemplu cursuri de hairstyling cu Sorin Stratulat, cooking cu Alex Petricean, gaming cu Maximilian Ioan sau magie cu Marius Drăguș. Cred că știu la ce se vor uita fetele mele, la cel de gaming, evident.

Dacă simțiți și voi că aveți nevoie de mișcare, cum zic și eu că tot urmează să fac, începând de mâine, să știți că sunt și cursuri LIVE de yoga, cardio, balet, dar și antrenamente funcționale.

Programul evenimentelor zilnice este actualizat constant, deci mai intrați și mâine să vedeți ce spectacole sau cursuri noi sunt adăugate, iar dacă vreți să fiți anunțați direct pe Facebook despre evenimentele următoare le găsiți pe toate pe https://www.facebook.com/vodafonero/events.

Cu toții ne-am fi dorit să mergem la concerte în aer liber, să ne relaxăm la o piesă de teatru, să luăm cina la restaurantul preferat, dar mai avem de așteptat, și platforma asta ajută atât publicul cât și artiștii această perioadă: noi avem parte de piese de teatru, concerte și cursuri utile, LIVE, la noi acasă, iar artiștii au un loc unde se pot reîntâlni cu publicul lor și pot fi susținuți cu donații.

Când Pământul pare că s-a oprit în loc, tehnologia ne ajută să fim mai uniți ca oricând și atenuează sentimentul de izolare prin conectarea oamenilor.

Recomandă

7 Comentarii

    • Eu vreau să îi văd pe The Mono Jacks, am prins un concert live cu ei într-un pub din
      întâmplare și am fost plăcut surprins, cântă bine și solistul chiar are voce.

  1. Ar fi fain daca s-ar putea inscrie in platforma si artistii mai putin cunoscuti sau specialisti in diverse domenii, carora Vodafone le poate oferi vizibilitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *