Sprite Zero sau lipsa unor produse din magazinele românești

Sticla fotografiată într-un magazin din Paris. Din ce știu băutura e lansată de prin 2002, dar la noi nu am văzut-o până acum, cum nu am văzut nici urmă de Coca-Cola Cherry, de care vecinii noștri unguri au parte deja de câțiva ani și care îmi place mie.

Nu mai zic de berea la sticle de sticlă mai mari de 0,5 litri. În afară găsești cam peste tot sticle de 1 litru de bere (sticle, nu peturi de plastic), la noi abia acum Tuborg încearcă să intre pe piață cu sticlele de 0,75. Nu mai zic de brandurile de ciocolată adevărată, pe care noi le vedem doar când ieșim afară. Nu mai zic de… puneți voi în continuare alte produse pe care nu le găsiți pe rafturile hypermarketurilor din România, deși avem prezente cam toate lanțurile internaționale.

sprite zero

Uneori am impresia că la noi lipsesc foarte multe produse, branduri care în alte țări europene sunt lansate de mult timp. Oare de ce nu apar și la noi, nu e piața din România suficient de matură, nu sunt consumatorii destul de educați?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Anca M

Si eu am descoperit Cola Cherry care mi-a placut foarte mult. In plus am mai remarcat apropo de produse, ca ambalajele sunt de calitate mai buna, iar acidul din Cola e mult mai domol.(in Ungaria, Cehia, Austria).

Pavel

Nu ştiu cât ţine de educaţie şi cât ţine de conservatorismul consumatorului român. De multe ori am văzut persoane, chiar şi tinere, care erau reticente la produsele noi de pe piaţă. Coca Cola Zero e un exemplu.

somnulescu

Cand vine vorba de Coca-Cola, efectul pentru organism e acelasi, chiar daca e Zero, Cherry sau cum vazusem in state Coca Kola, importata de la rusi, dar facuta sub patronatul americanilor :))

Daca vorbim de bere, sa stii ca exista cateva marci care vand berea si altfel decat la sticle de 0,5. Desigur, sunt de import cum ar fi Tsingtao la sticla de 1l(sper sa nu ma insel) sau sticlele la 0,33 pe care toti incearca sa le promoveze.

Faza e ca romanul cumpara ce-i ieftin si mult.

acsel

Cola Cherry si Dr Pepper gasesti la Rompetrol. E 4 lei doza, importata din Marea Britanie. Gasisem si un magazin online care aducea produse de pe insula la preturi ok, gen 2 lei doza de suc, dar trebuia sa cumperi cantitati destul de mari ca sa se merita pretul transportului.

Nu stiu, poate nu exista cerere la noi. Cola Vanilla a fost si a disparut subit, la fel ca Pepsi Cappucino.

Virgil Adumitroae (@acselro)

Sprite Zero sau lipsa unor produse din magazinele românești http://t.co/eVQ86MF9 via

acsel

Daca imi citeai blogul, stiai deja. 😛

Adrian

Da, ai dreptate, chestia cu sortimentele de suc (si nu numai) gasite prin vecini ma intriga si pe mine. De cite ori merg la Budapesta, Viena, Praga, revin cu citeva sticle din diversele sortimente neintilnite la noi. Coca Cola Cherry (la cutie am gasit si in Auchan, in Bucuresti, aduse din Anglia) sau Fanta de zmeura sint intotdeauna binevenite in casa mea. Pe linga alte bunatati. Ideea este alta, nu-mi explic cum de acum, cind avem acces aproape in acelasi timp la toate noutatile, noi continuam sa nu avem atitea lucruri bune ca in strainatate. Adica strainatatea a ramas in… Citește tot »

Alina

Hmm, nu arata rau. 🙂 Eu cred ca totul trebuie consumat ponderat. Un astfel de ambalaj, probabil ca imi va ajunge pentru doua luni. De aceea le prefer pe cele mai mici: 0,33, 0,5. Oricum eu sunt fan 7UP 🙂 iar pe la noi gasesti sticle mici.