fbpx

Țeapa cu înregistrarea unor nume de domenii similare cu brandul tău

Cineva a luat domeniul dnsromania.com și s-a apucat de țepe – trimite emailuri automate multor firme din România, cu propunerea de a le înregistra domenii similare celor deja înregistrate pentru brandul lor, la prețuri de 3 ori mai mari, 1449 lei pentru un domeniu .com sau . net pe 10 ani, când domeniile internaționale costă de fapt 500 lei pe 10 ani, e 10 euro domeniul cu plata anuală, la orice registrar autorizat.

Ne-au întrebat deja vreo 5 clienți de asta, semn că se spamează la greu cu emailuri de genul celui de mai jos, trimise de pe diverse emailuri, de persoane fictive. Domeniul de unde se trimit emailurile, dnsromania.com, nu apare ca fiind al unui registrar, e luat prin Godaddy, în emailuri nu apare nici o firmă sau număr de telefon, deci cine se riscă va plăti 300 de euro și nu va primi nimic.

Înregistrați-vă domeniile de la registrari autorizați, nu de la site-uri fantomă ce vă trimit spam pe email. Și nu, nu vrea nimeni să vă înregistreze brandul cu altă extensie de domeniu, în spate sunt doar niște băieți ce vor să tragă o țeapă rapid.

Stimată Doamnă/Stimate Domnule,

Dorim să vă informăm că am primit o cerere de înregistrare pentru numele de domeniu www.numebrand.net. În sistemul nostru vedem că sunteți proprietarul numelui de domeniu www.numebrand.ro. Dorim să vă oferim posibilitatea de a înregistra numele de domeniu www.numebrand.net pentru dvs.
Dacă o terță parte înregistrează numele de domeniu, acest lucru poate avea consecințe serioase. Aceasta poate include confuzie în motoarele de căutare sau compromiterea reputației.
Totuși, putem respinge terța parte și redirecționa numele de domeniu www.numebrand.net către numele de domeniu curent www.numebrand.ro.
Practic, aveți prima alegere pentru numele de domeniu. În acest mod, se evită posibilele probleme în viitor.
Putem înregistra numele de domeniu pentru dvs. pentru o perioadă de zece ani. Numele dvs. de domeniu nu va fi doar înregistrat pentru această perioadă, ci și protejat. Prețul anual este de 144,90 RON pe an. Prețul total unic este 1449,00 RON (fără TVA). Plata anuală nu este din păcate posibilă.
Doriți să înregistrați numele de domeniu pentru propria organizație? Vă rugăm să răspundeți la acest e-mail cu numele, adresa și numărul de identificare TVA în termen de 48 de ore de la primirea acestui e-mail.
Dacă avem permisiunea dvs., vom respinge terța parte și vom înregistra numele de domeniu pentru dvs.
Cu stimă,
Andrei Vlad
DNS Romania
dnsromania.com

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *