fbpx

Am asistat azi la o lansare online a unui serviciu de televiziune digitală inovativ de la Vodafone, mai exact Vodafone TV. După ce a finalizat integrarea cu UPC, operatorul a regândit bine oferta de televiziune.

Vodafone TV e televiziunea așa cum ar trebui să fie în 2020, elimină frustrările consumatorului de conținut video: ai acces la canale TV live, ai înregistrările emisiunilor TV preferate, ai servicii de video streaming dar și peste 9000 de ore de conținut video on demand, toate într-o singură platformă, accesibilă pe televizor, tabletă sau telefon.

Pachetele cu Vodafone TV și internet fix Net 500 încep de la 15 euro pentru clienții Vodafone mobil, și vin cu HBO & HBO GO incluse, timp de 24 de luni.

Cum funcționează serviciul de televiziune Vodafone TV puteți vedea în clipul de mai jos:

Pe scurt după ce îți faci abonamentul ți se instalează un dispozitiv mediabox acasă, conectat la internet, iar pe telefon sau tabletă instalezi aplicația Vodafone TV.

Probabil și voi v-ați enervat de multe ori că ați ratat emisiunea preferată de la televizor și nu o găsiți pe net, sau v-ați întrebat de ce trebuie să folosiți mai multe aplicații pentru diverse servicii de streaming, în loc să găsiți totul la un loc, într-o interfață plăcută. Aici intervine Vodafone TV, reunește totul.

Mediabox-ul conectat la televizor îți oferă o interfață prin care ai acces la 190 de canale TV live, cu opțiunea de a înregistra emisiunile pentru vizionare mai târziu, dar și acces la serviciile de streaming cunoscute: Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video, Youtube, YouTube Kids.

În plus, ai acces la emisiuni mai vechi on-demand, dar și o colecție de filme și seriale independente de alte servicii.

Conținutul HBO Go poate fi accesat direct din Vodafone TV, HBO & HBO GO fiind incluse timp de 24 de luni în abonament.

 

Avantajele Vodafone TV:

 • Ai acces la 190 de canale TV la rezoluție 4K, HD și SD, în funcție de televizor.
 • Poate fi utilizat și cu televizoarele obișnuite, Mediabox-ul oferă acces la aplicațiile de streaming: Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, HBO Go. Poți solicita mai multe media box-uri dacă ai mai multe televizoare în casă, sau poți folosi mediabox-ul pe un singur televizor iar pe celelalte vei avea acces la canalele TV.
 • Are o secțiune dedicată pentru copii, conținutul este filtrabil în funcție de vârsta copilului, și poți seta o oră de culcare pentru copil, funcție utilă ca să nu te cerți cu el seara că e timpul pentru nani.
 • Aplicația pentru mobil e disponibilă pentru iOS și Android și permite mai multe profiluri de utilizator. O poți folosi separat de televizor, ca să te uiți la televizor de oriunde ai fi, dar ai și push to TV, dacă ajungi acasă și urmăreai o emisiune pe mobil poți să o trimiți direct pe televizor.
 • Funcțiile catch-up/replay, start & stop pentru posturile TV live sunt disponibile atât pe dispozitivele mobile, cât si pe televizor. Funcția de catch-up permite vizionarea continutului din ultimele 7 zile înregistrat automat la alegerea utilizatorului, iar start & stop e utilă dacă apare ceva urgent când te uți la televizor, pleci 15 minute și vrei să continui de unde ai rămas.

Opțiunile din pachetul Vodafone TV + Net 500 sunt acestea:

Sunt mai multe oferte Vodafone TV disponibile, le găsiți pe toate aici.

Tot azi a fost lansat și Vodafone One, pachete ce includ servicii fix-mobil-tv, cu reduceri de până la 120 de euro pentru clienții. De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.

Vouă cum vi se pare Vodafone TV?

RECOMANDĂ
 • 165
 •  
 •  
 •  
 •   

5 Comentarii

 1. Și dacă plec în altă țară din Europa pot să mă uit la canalele tv pe mobil?

 2. Mie cum vi se pare Vodafone TV? Da’ tie? (ca il recomanzi cu caldura orange) Si nu sunt (prea) ironic, l-ai incercat, ai reusit sa te conectezi la varianta mobila? Iti spun eu. Cand merge, cand nu merge. Nu se conecteaza cu userul de acum zece minute, apoi se conecteaza… dupa pozitia planetelor .Apoi se intrerupe streamul si trebuie restart la app, asta daca nu ma pune iar sa bag userul. Iar suportul lor tehnic e deja la alt nivel (la cel cu reinstalarea aplicatiei si restartul telefonului, have you tried turning it off and on again?)
  Era de ajuns un link catre pdf-ul lor de marketing si tot aia era.

  • Iona, ieri a fost lansarea lui cu noile funcții, eu am spus ce am aflat și ce mi se pare util la el față de ce mai este acum pe piață, că are funcții interesante. O să trimit și eu mai departe sesizările tale, dar de curiozitate, ai încercat și pe un alt telefon aplicația? Nu zic că ar fi asta, dar de ex dacă e un model mai slab la streaming video e posibil să se blocheze, am pățit și eu asta cu alte aplicații ce foloseau video intens, pe telefoane cu RAM puțin.

Lasă un comentariu