fbpx

Gemenele de la Indiggo se prostitueaza participa la America’s Got Talent Season. Nu mai comentez eu penibilitatea gesturilor, felul cum au cantat sau cum sunt imbracate. E clar ca sunt disperate dornice sa se afirme macar acolo, daca in Romania nu au avut sanse. Ceea ce e un lucru ciudat, la urma urmei, avem o gramada de artiste care castiga frumos facand playback si aparand sumar imbracate pe scena.

Cele doua gemene au ceva voce, dar in momentul in care te cobori la nivelul la care afirmi ca nu vrei sa te mai intorci la Bucuresti, ca vrei sa reusesti in America bla bla, e clar ca scopul principal nu e cantatul, ci celebritatea si produsul banilor. Ce nesimtiti am fost noi romanii, ca nu le-am dat o sansa de afirmare la noi in tara! Incredibil, acum trebuie sa se chinuie in State, sa se dezbrace pe acolo. Glumesc, desigur! Cui ii pasa…

P.S: partea mai tare e ca au sanse sa ajunga celebre acum in Romania, negativ desigur, cel putin in blogosfera ( deja sunt vreo 10 articole ) datorita prestatiei din America. Pentru necunoscatorii de Indiggo, aveti o montra de Nu-mi pasa, din 2005 cred.