Nici Thassos nu mai e ce-a fost

Văzusem o tendință pe la noi anul trecut să se facă mișto de Thassos, că s-a umplut de români, oricine vine aici acum. Cam așa e, dacă mergi pe ideea asta nici Thassos nu mai e ce-a fost. Totuși, dacă te gândești că în continuare berea e rece, plajele sunt superbe, mâncarea e bună și grecii se încăpățânează să zâmbească și să te enerveze cu relaxarea lor molipsitoare, atunci parcă nu mai contează că Thassos nu mai e ce-a fost, important e că încă este.

Noi am făcut o pauză de la insulă anul trecut, dar uite că tot aici am ajuns vara asta, și pentru copii, și pentru liniștea noastră. Voi pe unde v-ați bronzat?

Recomandă prietenilor!
  • 27
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
2 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Sabina

Noi mergem de foarte multi ani in Grecia, continent si insule. Anul acesta si anul trecut ne-am facut ambele concedii in Thassos, unul in iunie/iulie si al doilea in august. Nu se poate compara cu ce este la noi. Chiar daca sunt romani, parca tot nu e nesimtirea de la noi. La anul am zis sa mai schimbam, sa mergem si in alta parte insa mi-e teama ca tot acolo vom ajunge. Daca fac niste calcule, orice insula mai departata iti creste costurile de ferry si taxe de autostrada (acum 10 ani parca nu erau atat de multe la greci).… Citește tot »