fbpx

Vrei să afli toate greșelile făcute de mine în domeniul marketingului? Ți le spun pe 26 septembrie la The Marketing Experience, în Iași

E adevărat, în București se întâmplă atât de multe evenimente legate de marketing, internet, social media și PR încât lumea deja s-a săturat de ele. Dar prin Moldova noastră cea dragă cam bate vântul, așa că nu puteam refuza să particip la un astfel de eveniment, pentru că se poate #NuDoarLaBucuresti.

The Marketing Experience îi zice, are loc pe 26 septembrie la Iași între 10 și 18, și cred că mai puteți prinde bilete la un preț bun aici. Organizatorii au tras tare să aducă speakeri buni la această primă ediție. Recunosc, eu m-am lăsat mai greu convins să apar pe scenă, a durat vreo 3 secunde așa, dar până la urmă am acceptat, deci dacă vreți să aflați ce greșeli am făcut eu de când lucrez în marketing și ce am învățat din ele, ori dacă vreți să mă vedeți pe scenă sau să cereți cafeaua aia pe care am uitat să v-o dau cândva, acum e momentul.

Din ce am înțeles și-au luat deja bilete la eveniment mulți marketeri, antreprenori, oameni din corporații, PR-iști și freelanceri, deci dacă ești din Iași și ai tangență cu  domeniile astea mai lipsești doar tu.

Vor fi pe scenă Alex Dona de la MarketingMindset, Ioana și Laura de la Dume De Mestecat, Alex Negrea de la Social Smarts, Dragoș Smeu de la Mavericks și Mihaela Ganciu de la Caracteristic PR, cu prezentări utile legate de PR, social media, creativitate, strategie de marketing și campanii online, găsiți mai multe informații despre prezentările lor pe pagina de Facebook a evenimentului.

Eu cred că va fi un eveniment mișto pentru că adună comunitatea locală și online-ul ieșean la un loc, pe lângă cunoștințele acumulate se va lăsa și cu networking de calitate.

Ne vedem pe 26 septembrie în Iași, la The Marketing Experience?

P.S: Dacă veniți și vreți să stăm la povești nu uitați să mă trageți de mână.

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *