fbpx

Că tot e perioada sărbătorilor și a vacanțelor, cred că majoritatea sperăm că în perioada asta vom petrece mai mult timp de calitate alături de cei dragi, ne vom face amintiri pentru o viață, numai bune pentru pus în albumul foto sau urcat pe Google Photos. Ieșiri la munte, mese copioase în familie, mers la patinoar, la ski, săniuș și alte activități pe care le facem împreună. Clar sunt șanse mai mari să se întâmple toate astea în vacanță, să te distrezi de minune cu familia, dar cum zice și Ryan, chiar și zilele obișnuite pot fi pline de clipe speciale.

Adevărul e că amintirile pentru o viață nu sunt mereu cele planificate, și putem face zilnic lucruri care peste timp vor fi memorabile, când ne gândim la ele.

Am aflat o mulțime de chestii de la fetele mele atunci când le duceam cu mașina la balet sau la handbal, lucruri pe care nu mi le-ar fi spus în alte circumstanțe. Am mai multe amintiri cu lucruri spuse în mașină decât atunci când eram acasă.

Ne-am distrat mai mult când am hotărât spontan într-o duminică la prânz să mergem cu sania în pădure, decât atunci când am plecat în vacanța atent planificată la munte.

Sandvișurile făcute la 11 noaptea când fetele nu voiau să se culce au fost mai distractive decât prânzul cu 3 feluri de mâncare și înghețată la desert, la restaurant.

Și lista poate continua. Nu e un articol cu o concluzie anume, vreau doar să vă reamintesc că viața de pe Facebook nu e mereu cea reală, și în loc să așteptați ocazia perfectă pentru a petrece timp de calitate să încercați să vă bucurați zi de zi de oamenii din jur și ce vă oferă viața.

RECOMANDĂ
  • 32
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 comentarii. Tu ce părere ai?
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Lasă un comentariux
()
x