fbpx

TOP 100 OF ROMANIA

Dacă vă era dor de Certificatul firmă de încredere, unde dați 100 de euro pentru o diplomă inutilă listată color și înrămată frumos, vedeți că s-au înmulțit ofertele similare, ultima e TOP 100 OF ROMANIA, companie cu aceiași administratori în spate.

Practic au reciclat diplomele, mai nou nu ai o firmă de încredere, ci ești în top 100 companii din domeniul tău de activitate. Ca idee, toate firmele din România sunt acolo, le sună pe toate, la rând.

Acum primiți și o statuetă cu un element placat cu aur, doar pentru că firma voastră există, iar șeful e impresionat de telemarketeri și prezența în clasamente inventate de companii proaspăt înființate. Pe banii lui, evident. Nu am mai întrebat cât e darul.

Vorba aia, There’s a sucker born every minute.

Recomandă

8 Comentarii

 1. Nu doar seful e impresionat. Poate-s impresionati si cativa parteneri de afaceri. Ma gandesc ca aceasta piata de diplome si distinctii prospera dintr-un motiv.

  • Cum nu mi-aș dori astfel de șefi, nu mi-aș dori nici parteneri care să fie impresionați de așa ceva. Dar nu neg că sunt încă destui care fac colecție de diplome pe pereți.

 2. M-au abordat si pe mine.
  Costa doar 999 lei toata treaba :))
  I-am refuzat frumos si mi-au inchis rapid, nu le-a mai ars de palavrageala.
  Apropo, are un discurs tantişor de Oscar :))

 3. Fix astazi m au abordat si pe mine , avand experienta cu firma de incredere am lasat duduia sa si etaleze talentul in vanzari si dupa 10 minute cand a venit vorba de bani (999 sau 990 ron) i am spus sec pas

 4. Tocmai ieri m-au abordat si pe mine, evident acelasi pret. Si am raapuns de ce ar trebui sa platesc un premiu care imi este acordat pe merite proprii? ati castigat voi, sau cum? si de acolo s a scurtat conversatia rapid.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *