fbpx

Top 9 filme din 2021 la care m-aș mai uita o dată

Pentru că mi s-a zis că sunt hater, bătrân și nu mai înțeleg eu rețeta filmelor noi de succes, cu dialoguri copilărești și poveste stupidă dar efecte speciale la greu, cum au fost ultimele Spiderman sau ultimul Matrix, vă las mai jos topul cu cele 9 filme din 2021 pe care le-aș mai vedea o dată.

Evident, sunt de acord că și astea sunt comerciale, unora nu le plac, alții zic că sunt plictisitoare, dar pentru mine filmele de mai jos au livrat o poveste, au avut dialoguri suficient de inteligente între personaje, și la genericul de final am fost mulțumit de ce-am primit, filmele au fost la înălțimea trailerelor sau peste ele.

Voi la ce filme din 2021 v-ați uita încă o dată?

Top filme din 2021 pentru mine

 1. Dune – nu e pentru fanii cărților, dar efectele speciale mi-au plăcut, și e o introducere bună în universul Dune. Presimt că vor fi și mai bune următoarele filme.
 2. Justice League, Zack Snyder’s Cut. Soundtrack fain, povestea cam lungă dar finalul a fost bun, eu zic că Snyder a reușit să salveze un film care inițial a fost un dezastru.
 3. Nobody – Bob Odenkirk joacă bine, m-aș bucura să apară o continuare, mai ales că nu au alocat prea mult timp pentru originea superspionului retras..
 4. No time to die – Daniel Craig a ieșit frumos din scenă.
 5. Black Widow – un film care nu se ia prea în serios dar m-a ținut atent până la final, cu multe răsturnări de situație.
 6. The suicide squad – Margot Robbie a jucat bine, au introdus frumos și alți supereroi, deși puteau lucra mai mult la povestea lor.
 7. Hitman’s Wife’s Bodyguard – de văzut și primul film,  The Hitman’s Bodyguard.
 8. Jungle Cruise – am râs cap coadă.
 9. Wrath of man – Jason Statham încă are ce trebuie pentru un film de acțiune.

P.S: Da, mi-a plăcut și Don’t look up!, era timpul pentru un film nou ironic, similar lui Idiocracy.

Recomandă

6 Comentarii

 1. N-ai mai gasit inca unul sa fie Top 10? :))
  Eu m-as mai uita o data la noul film al Sandrei Bullock de pe Netflix… The Unforgivable

  La multi ani si An Nou Fericit, Marius!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *