fbpx

Cum ați terminat 2021?

Ca în fiecare început de an, simt o undă de optimism în aer, deși încă se anunță scumpiri și inflația nu a stagnat. Prin bula mea văd că oamenii sunt bine, deși realizez că cei care au dus-o mai bine sunt printre norocoși, jumătate din populație e afectată financiar și mai ales psihic de pandemie. Dacă nu mă credeți întrebați un psiholog cum stă cu programările.

Totuși, eu zic că e bine să ne facem planuri optimiste pentru 2022 și să tragem tare ca să ni le atingem. Cât despre mine nu mă plâng, nu mă laud, lucrez doar la surplus. Voi?

Ce am făcut în 2021:

  • 3 țări vizitate. Pentru un an de pandemie nu e rău deloc, mai ales că în 2020 am stat doar în țară. Cipru a fost revelația anului, sigur mai mergem.
  • Am muncit mai eficient și mai organizat la agenție. Ne apreciem mai bine valoarea, am scăpat de clienții toxici, ne-am axat fix pe lucrurile la care suntem buni, din astea.
    Am câștigat un pic mai bine ca în 2020, cheltuielile au rămas cam la fel, am economisit mai mult.
  • Am crescut mult și profesional cred, am citit o mulțime de articole de specialitate, am învățat lucruri noi, dar e ceva normal pe zona de online, dacă nu ești la curent cu noutățile dispari din peisaj.
  • Am învățat o mulțime de chestii noi despre investiții, educație financiară, am ieșit mult din zona de comfort și a meritat. Planul e făcut, trebuie doar să mă țin de el, cam știu unde vreau să ajung și în cât timp.
  • Familia e ok, sănătoasă, eu și cei din jurul meu nu am luat-o razna din cauza pandemiei. Fetele sunt bine, sper să nu se mai închidă școlile pentru că pe cei mici îi afectează enorm, mai ales pe partea de socializare și dezvoltare emoțională.
  • Am acordat mult prea puțin timp cititului, cam o carte pe lună. S-au adunat vreo 30-40 de cărți pe care vreau să le citesc, anul ăsta am de treabă.
  • Puțin timp acordat sportului, și se simte, dar nu ne grăbim cu rezoluțiile de slăbit și mers la sală chiar de pe 1 ianuarie, că oricum nu țin. Începem de pe 15. 🙂

Voi cum ați încheiat anul? Ați primit bonusuri în decembrie, aveți economii mai mari în bancă? Ați vizitat țări noi? V-ați luat pisic sau câine?

Recomandă

6 Comentarii

  1. În general, uitându-mă în urmă, sunt mulțumit de 2021.

    Am pierdut lupta cu kilogramele însă :)) trebuie să recuperez aici. 🙂

    Și, da, am citit mai puțin, obișnuiam să citesc în călătorii, pe drum, din astea. Aproape zero călătorii, aproape zero drumuri.

  2. E greu de pronunțat , cel puțin pentru mine a fost un an atipic cu valurile astea pandemice.Cel puțin față de 2020 vaccinul m-a făcut să cred avem mai multe șanse în fața covidului.Nasol că s-a subțiat lista de prieteni apropiați ( asta e , m-am obișnuit cu gândul). Pentru anul acesta , prea multe incertitudini , dar vom trăii și vom vedea.

  3. Interesant anul. Am stat “acasa”, ca e pandemie, dar ne-am luat casa intr-o zona foarte turistica, asa ca nu s-a simtit. Mi-a mers bine in business, sper anul asta sa fie si mai bine, ca sunt chestii multe in care trebuie sa bagam bani. Suntem sanatosi in rest …

    2022 va fi anul calatoriilor, asta este clar, vrem sa venim in Europa macar o luna si sa mai umblam pe la noi prin zona.

    BAFTA in tot ce-ti propui si sa ai un an minunat 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *