TVR-ului nu ii pasa!

E amuzant sa citesc pe bloguri primele opinii si reactii legate de faptul ca a cazut emisia TVR in seara asta in timpul meciului Turcia – Germania. Ideea e cea din titlu: TVR-ului nu ii pasa!

  • TVR-ului nu ii pasa deoarece are monopolul privind transmisiile de la EURO 2008.
  • TVR-ului nu ii pasa pentru ca e o televiziune sustinuta din banii publici, din abonamentele pe care fiecare dintre noi le platim, uneori atat ca persoana fizica cat si juridica, pentru aceeasi adresa. Banii din reclame sunt doar apa de ploaie, in comparatie cu asta.
  • TVR-ului nu ii pasa deoarece inca se considera televiziunea cea mai importanta din tara, crema cremei.
  • TVR-ului nu ii pasa, deoarece nimeni nu va fi sanctionat, asa cum se practica in institutiile statului.

TVR-ului nu ii pasa, iar singurii afectati am fost doar noi, privitorii! Cuvinte scrise de unul care nu e microbist, deci ganditi-va cam cum gandesc cei pasionati cu adevarat de fotbal, in momentele acestea.

Oare cand se va schimba ceva la TVR?

Recomandă prietenilor!15
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Makavelis
Vizitator

Asa e obisnuit romanu’ sa exagereze. Stiu cazuri cand a cazut televiziunea nationala din tarile mult visate din vest asa ca… Numa’ noh avem si noi motiv sa carcotim ieftin.
P.S. Sa nu se creada ca iau apararea televiziunii comunistilor si expiratilor

cipoc
Vizitator

as fi fost curios de reactii daca era un meci al romaniei:D

marius
Member

Oricat de mult imi place sa fac bashing maxim aproape din orie, aici nu cred ca e cazul. In timp ce nu mergea la noi transmisiunea, nu mergea nici in italia…

Si nu cred ca a fost o conspiratie TVR cu RAI… Sau cine difuza la ei treaba.

Ba mai mult, la ei se vedea cu foarte multe dungi si pureci si alte cele, comparativ cu TVR’ul nosru, unde cat s-a vazut s-a vazut bine.

Dany
Vizitator

A picat in toata Europa. S-ar putea sa fie din cauza furtunii care se anunta in Elvetia. Degeaba ne luam de TVR privind meciul de aseara, ei nu au nici o vina 🙂

go
Member

Eu cred ca a fost bine. Asa, m-am putut uita si eu la Mircea Badea. Recunosc, frigiderele TVR s-ar putea sa fie pline de carne la ora asta…

Marius Sescu
Vizitator

A fost picat in mai multe tari, dar nu toata Europa. Ideea e alta: nici o solutie de back-up?
Macar comentarii live prin telefon, poze facute cu o camera la interval de 30 de sec, ceva acolo…

cristian.ciofu
Member

cica nu a fost vna lor si de data aceasta chiar inclin sa ii cred…

wassup
Vizitator

Toata lumea se leaga de TVR, dar nu a fost vina lor. Transmisia a fost intrerupta de acolo din cauza acelei furtuni. Daca tie ti-ar cadea serverele unde ai hostat blogul, cine ar fi de vina ca nu poate accesa blogul? Tu sau firma de hosting?

Marius Sescu
Vizitator

wassup, normal ca eu, pentru ca iau hosting de la niste idioti care nu imi asigura uptime-ul…

Piticu21
Vizitator

si in seara asta a picat emisia la inceputul meciului ;))

Marius Sescu
Vizitator

Mda, tot o furtuna probabil…

Carina
Vizitator

Eu am inteles ca e o problema care a pornit de la UEFA nu de la TVR. Postul tau induce in eroare. Poate ar fi ok sa pui un later edit…

Marius Sescu
Vizitator

Carina, citeste comentariile, am mentionat.

Ideea e alta – chiar daca nu a fost vina lor, tot nu le-a pasat, pentru ca mentalitatea TVR e aceeasi ca si inainte de ’89. Cui ii pasa de telespectatori?

trackback

[…] tehnica ar fi aparut in timpul meciului Romania-Olanda… Desi Marius Sescu a ajuns la concluzia ca TVR-ului nu-i pasa, eu cred ca n-ar trebui sa ne grabim cu concluziile… Cred ca celor de la TVR nu le pasa pentru ca […]

Saiph
Vizitator

Am inteles ca a fost o pana mare de curent in austria atunci. (sau elvetia, nu mai stiu unde sa jucat). Oricum, tot e bine. La noi, daca era pana de curent, ramanea tot stadionul in bezna, se stingea nocturna. Astia macar au putut sa joace in continuare, chair daca nu au mai putut transmite :))