Unirea a două pagini de Facebook – varianta actualizată

Vreți să uniți un cont personal de Facebook creat pentru un brand cu pagina oficială a brandului. Am scris deja cum se face asta – Unirea unui cont personal cu o pagină de Facebook în 2 pași.

Problema este că în ultima perioadă, majoritatea celor care convertesc contul personal într-o pagină și solicită unirea acesteia cu pagina de brand constată că butonul Merge Pages nu funcționează, apeși pe el și nu se întâmplă nimic, nada, niente. Bonus, nici formularul dedicat Request to Merge Your Duplicate Pages nu funcționează, afișează un mesaj cum că pagina respectivă nu este disponibilă. Din fericire, există o soluție alternativă.

unire pagini facebook formular

Dacă locuiești în S.U.A sau folosești un IP din State formularul de mai sus funcționează, chiar ieri l-am folosit pentru a uni două pagini pentru un brand. Procedeul e mult mai complicat, dar dacă v-ați săturat să așteptați până ce Facebook rezolvă problemele legate de unirea paginilor asta e soluția care funcționează acum.

Bun, aveți două pagini de Facebook pentru același brand, cu nume similare, și sunteți administrator cu drepturi depline pentru ambele pagini, sau le aveți în același cont. În continuare, trebuie să urmați pașii de mai jos.

1. Bifați în setări că permiteți conectarea la contul de Facebook din locații diferite și asigurați-vă că aveți acces la numărul de telefon pe care veți primi codul de confirmare la conectare – https://www.facebook.com/settings?tab=security&section=approvals . E o măsură de securitate suplimentară introdusă de Facebook, trebuie să bifați conectarea din locații diferite pentru că va fi nevoie să accesați Facebook cu un IP din State.

2. Descărcați Tor browser și folosiți-l cu un IP din S.U.A, pentru a face Facebook să creadă că vă conectați din State – https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en.

3. Conectați-vă la contul de Facebook folosit pentru a administra cele 2 pagini pe care vreți să le uniți. Va trebui să răspundeți întrebărilor de securitate, veți primi codul de confirmare prin SMS sau vi se va cere să introduceți primele 6 cifre de la cardul asociat contului, dacă ați folosit Facebook Ads.

4. Mergeți la formularul Request to Merge Your Duplicate Pages, alegeți pagina pe care vreți să o păstrați și pagina sau paginile care vreți să fie unită cu prima pagină. Pagina care se păstrează trebuie să aibă cel mai mare număr de fani (likes). Cam atât, așteptați să primiți de la Facebook emailul de confirmare și paginile să fie unite, de regulă durează 1-2 zile.

Soluția e luată de aici, unde sunt mulți care se plâng de problemele ce apar la unirea paginilor de Facebook. Sper să vă ajute.

E amuzant cum pentru un lucru simplu, adică unirea unor pagini, trebuie să instalezi browsere, să păcălești Facebook că ai IP de State etc, totul pentru a avea acces la un formular. Facebook, tot mai util de la o zi la alta, nu credeți? Cum ziceam, ultimul care pleacă din rețea să stingă lumina.

Recomandă prietenilor!
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
29 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Gabriel Baciu

Sărut mâna matale! Eu aproape abandonasem ideea. Ai o cafea/bere rezervată.

Viorel Calinescu

s-a rezolvat problema. In cele din urma a functionat si la mine, prin metoda clasica “Merge Duplicate Page”

Ciprian

Stii cum as putea recupera o pagina de facebook care nu este creata de mine dar apartine firmei? Defapt problema pleaca de la ideea ca respectiva pagina vede locatia firmei pe harta, iar pagina oficiala a firmei nu vede locatia pe harta. Vreau sa unesc cele 2 pagini pentru a beneficia de harta respectiva. Am incercat mai multe variante si nu au functionat.

Ciprian

Multumesc, m-am uitat deja acolo. Cred ca sunt in faza de asteptare. Credeam ca trebuie sa mai fac ceva. Initial le-am trimis actele, nu au raspuns, acum am ales varianta cu adresa de e-mail si astept un raspuns.

Ioana

Nu mai functioneaza varianta asta :'(
As vrea sa unesc doua paginii de facebook si nu pot… nu stiu cum.. iar varianta aceasta nu mai functioneaza 🙁

Ciprian

Revin cu un raspuns concret la situatia mea, poate ajuta si pe alti cititori. Am o pagina facebook business si din greseala s-a mai facut o pagina prin check in facut la fata locului. Am solicitat ca pagina facuta prin check in sa intre in administrarea paginii de business. Am trimis acte doveditoare nu a venit nici un raspuns. Am ales varianta cu e-mail (un administrator al paginii de business apasa like si la pagina care doreste sa o uneasca si o reclama ca fiind a business-ului respectiv) si am asteptat raspunsul. Dupa circa 3 saptamani am observat ca paginile… Citește tot »

Ciprian

Atunci este de inteles de ce s-a rezolvat prin alta metoda.

Andra Cistelecan

Buna Ciprian, Am si eu aceeasi problema: 1 pag creata de mine si pag creata automat prin check-ins. . Imi poti spune te rog cum ai facut ca sa le unesti sau sa ii dai claim la cea creata automat? Eu am incercat de la butonul Settings al pag respective, la intrebarea, “Do you know the owner?” m-am pus pe mine, fiindca eu sunt administratorul paginii oficiale. Insa nu am primit niciun mail. Am rugat alte persoane sa faca acelasi lucru si nimic. E foarte frustrant fiindca am o gramada de checkins, poze si likeuri pe pag aceea, iar pe… Citește tot »

Claudia

Buna,

Zilele trecute eram la un targ si am reusit sa accesez linkul acela care tu spui ca poate fi accesat decat din state. Ideea e ca a mers atunci eram pe un wifi de la vodafone. Nu am primit niciun mail, azi am incercat iar si nu am reusit decat instalandu-mi Tor browser, insa tot nu am primit nicun mail.
E prea devreme?
Ar fi minunat daca as reusi sa unesc cele 2 pagini ale companiei, una are 2500 si una 2700!

Claudia

Asta e problema, ca nu am primit nimic pe email, doar am completat acel formular!

Claudia

da si de acolo ma bagase automat pe alt ip
September 20, 2013 at 2:32pm. This device has been added to your account.
Operating System: Windows 7
Browser: Firefox
Location: London, LND, GB (IP=37.130.229.149)

[…] Unirea a două pagini de Facebook – varianta actualizată […]

Buculesei

Link-ul de la punctul 4 nu merge …
zice asa:

Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă
Linkul pe care l-ai accesat nu este valid sau pagina a fost ştearsă.

Oana Calin

In momentul de fata merge vreo metoda de unire a paginilor de Facebook?
La mine nu se pune problema schimbarii numelui paginii, intrucat am peste 200 de fani pe fiecare dintre ele.

In momentul in care folosesc una dintre pagini ca admin si dau Edit Page –> Edit Settings nu imi apare nicaieri optiunea Request to merge similar pages, nici la General, nici la Page Info.

Exista posibilitatea copierii Facebook Page ID de la o pagina la alta ca sa le merge-uiesc?

jannine

am incercat si nu pot uni paginile! nu am sectiunea merge …am incercat sa pun fb si in engleza si nimic! te rog ajuta-ma!

Ilie

Salutare ,
Cum sa schimb numele unei pagini de Facebook care a depasit 200 de Like- uri ?

Mona

Buna. As dori sa stiu cum pot uni doua pagini ale caror administrator sunt. Daca este posibil, binenteles.

Multumesc. O zi buna!

Mihrimah

linkul de la punctul 4 nu merge…imin poti da o mana de ajutor?

katy

ok .Si cum pot face rost de un ip din state? Am gasit ceva, dar m-am blocat aici…

Danac alina

Buna ..cam de o săptămână nu ma pot loga deloc la facebook.
Băiețelul meu a vrut să ași faca cont facebook..si din greseala a introdus datele mele ..cred ca acum am doua conturi cu acelasi nume si acelasi nr …ce pot face ? Multumesc