Update: Ajutati-o pe Daria sa ramana in viata

Am fost placut impresionat sa constat ca multi bloggeri au raspuns solicitarii mele de a afisa bannerele pentru campania prin care sper ca Daria Sarbu sa primeasca destui bani incat sa poata realiza transplantul de ficat si inima in strainatate, operatii care costa 85.000 euro.

La articolul prin care dadeam startul campaniei au raspuns urmatoarele bloguri, care au afisat bannerele campaniei si / sau au scris si articole prin care relatau drama prin care trece familia Dariei:

 1. Didi
 2. Blogatu
 3. Nico
 4. Alex Ciobanu
 5. Roblogs
 6. Mono
 7. Cosmin Vaman
 8. Ines
 9. Kookool
 10. Marius
 11. Cristina
 12. Dumitru Oprea
 13. Ieseanul suparat
 14. Marius Danga
 15. Fenomental
 16. Keyser
 17. Ioana
 18. Alex Toma

Daca mai sunt si alti bloggeri sa ma anunte ca sa ii trec in lista. Le multumesc tuturor si multumesc si celor de la NewsIasi pentru ca au mentionat cazul Dariei si au afisat si bannerul campaniei pe site-ul lor. Daria are in continuare nevoie de ajutorul nostru, gasiti mai multe informatii despre starea ei AICI.

Conturile in care se pot depune bani pentru Daria:

Conturi deschise la BRD Iaşi (cod SWIFT: BRDEROBU):
– RO96BRDE240SV01597572400 pentru RON
– RO88BRDE240SV01597732400 pentru EUR
– RO46BRDE240SV24567202400 pentru USD
Titular cont: SÎRBU CONSTANTIN FLORIN (CNP 1760625370031)
Cont Paypal:
florinsarbu@yahoo.com

Azi am depus si eu in contul Dariei o suma de bani, imediat ce m-am trezit. Voi ati facut ceva? Ati renuntat macar la o bere sau un suc, pentru Daria? Daca aveti blog, ati scris despre ea sau ati afisat unul din bannere? Daca nu, o puteti face acum! Ea are in continuare nevoie de ajutor.

Recomandă prietenilor!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
13 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ioana Grigoriu

Am scris si eu despre caz si daca tot mi-au ajuns niste bani in cont, am sa merg maine sa-i depun pentru Daria.

brindushi

a mai scris si Alex Toma…n-a zis nimic…zic eu…
http://altom.blogspot.com/2008/07/apel-umanitar-help-daria.html

Marius Sescu

Corect, pe tine te-am sarit. Rezolvat acum.

Cosmin Vaman

Cred ca e esential sa ne miscam in sensul concret. Sa facem un drum pana la banca, sa renuntam la o seara in club (sau sa nu renuntam decat macar la banii respectivi). E minunata solidarizarea asta cu bannere, e important ca lumea sa afle. Dar copilul asta are nevoie de BANI. Asta e adevarul. Nedrept. In asta se cantareste acum viata unui om. Asa ca hai sa facem un efort. Si felicitari, Marius, pentru initiativa si implicare.

Alex

Si pe mine m-ai sarit Marius 😕

trackback

Recent Comments adi on GE Money – in sfarsit un BTL creativUpdate: Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă! | Marius Sescuon S-o ajutam de Daria!Laura Alexandru on GE Money – in sfarsit un BTL creativAdrian Monoranu on GE Money – in sfarsit un BTL creativadi on GE Money – in sfarsit un BTL creativ

[…] (de la el am aflat…Multam mult!) – Isabelle Lorelai – Paul Padurariu – Bejan Alexandru – Marius Secu – Sminchy […]

[…] http://www.mariussescu.com/2008/07/07/update-ajutati-o-pe-daria-sa-ramana-in-viata Tagged with: ajutor, Ajutor umanitar, Caracter, Copii bolnavi, Copii săraci, Copil, Daria Sîrbu, mecena, Nicolae Iorga, omenie, solidaritate, Tristeţi, viata « Oameni […]

paul

ok… am scris si eu… a aparut si in editia de luni a bisaptamanalului 7est..

trackback

Recent Comments neydamn on Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă!Update: Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă! | Marius Sescuon Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă!Jeasminee on Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă!Azi poti fi erou ! – Blogul RoBlogs.info on Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă!Trollii on

Cristina

Cred ca l-ai sarit si pe Cinabru. Leapsa pentru Daria

Cristina

Vezi si la Alexandru Petria….