fbpx

Vă plac infograficele? Cu Infogram le puteți crea online

Infograficele au invadat internetul în ultima perioadă. Avantajul lor este că permit prezentarea unor informații complexe într-un format ușor de asimilat și de digerat. E mult mai plăcut să te uiți la imagini decât să citești un tabel cu date, nu?

Pentru că au un succes așa de mare au apărut și aplicații online care permit realizarea de infografice rapid, fără a instala programe de editare pe calculator. Una dintre cele mai simple aplicații de acest gen este Infogram. Vă puteți conecta folosind contul de Facebook sau Twitter sau puteți crea un cont pe site, iar după aceea selectați tipul de infografic, alegeți dimensiunea acestuia, introduceți cifrele, adăugați textul, titlurile, imagini sau alte elemente grafice și primiți direct un cod embed prin care puteți insera rapid infograficul pe blogul sau site-ul vostru.

Normal că un infografic de genul ăsta, generat online, nu se compară cu unul realizat de un designer profesionist, dar dacă vreți să realizați rapid și ieftin o prezentare fără a vă plictisi cititorii atunci Infogram poate fi o alternativă foarte atractivă.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *