fbpx

Vorbim şi de bine despre branduri?

Vorbim şi de bine despre branduri sau le menţionăm doar atunci când nu suntem mulţumiţi de ele?

trandafir

E un lucru interesant la oameni, dacă nu sunt mulţumiţi de un produs sau serviciu vor începe imediat să îl critice, să le spună prietenilor că e de rahat, să scrie pe bloguri şi reţelele sociale despre cât de dezamăgiţi sunt de acel brand. Online-ul apropie oamenii care gândesc la fel şi imediat vezi 85737 reacţii atunci când este o problemă.

Când vine vorba de publicitatea pozitivă însă e mult mai greu. De câte ori aţi recomandat un brand doar pentru că sunteţi mulţumiţi de el, fără să vă ceară cineva acest lucru în mod specific, fără să fiţi plătit pentru a îl promova? De câte ori aţi vorbit de bine despre un produs, doar pentru că l-aţi folosit şi v-a depăşit aşteptările? De puţine ori cred.

Cred ca ar trebui sa vorbim mai des despre brandurile care ne plac, despre produsele de care suntem mulţumiţi. Simplul fapt că ele ne ajută să ne facem treaba mai bine ar trebui sa fie suficient pentru a lăuda un produs.

În continuare este o listă cu câteva branduri care îmi vin în minte acum, produse şi servicii de care sunt mulţumit:

Smartphone – LG Optimus Black. După o saptamana de teste intense sunt foarte mulţumit de el, LG a facut progrese mari în domeniul telefoanelor inteligente. Bateria ţine peste 2,5 zile.

 • Sistem de operare pentru smartphone – Android. Multe aplicaţii gratuite, interfata intuitivă, nu are blocaje în utilizare. Alte telefoane bune sunt şi HTC-urile, am muncit trei ani un Kaiser şi încă se ţine bine.
 • Telefonie mobilă – Orange. Mai critic uneori serviciile lor, dar adevărul e că nu am gasit nicăieri echivalentul abonamentului Pantera 8 pe care îl folosesc personal şi care se pliază cel mai bine nevoilor mele. La aceeaşi bani nici un alt operator telecom nu îmi oferă aceleaşi beneficii, cel puţin nu acum.
 • Gazduire web – Webfactor. Îmi ţin site-urile la ei de 3 ani. Niciodată nu am avut probleme, surprize neplăcute, iar asistenţa este impecabilă. La găzduire web mai adaug Hostis (care sunt chiar din Iaşi) şi TLH.
 • Platforma de blogging – WordPress. Poate fi utilizat atât ca platformă de blogging cât şi ca CMS pentru site-uri de companie, magazine online etc. Nu ajungeam unde sunt acum fără WordPress.
 • Sistem de operare – Windows 7. Dupa Windows XP cred că este cel mai bun produs scos de Microsoft.
 • LaptopuriDell. Am un Dell Inspiron de 3,5 ani, înca se ţine bine.
 • Pantofii sport – Adidas. Simpli şi eleganti, deşi acum au început şi ei să scoată modele în culori tipatoare. Îmi plac mai ales cei din gama Superstar.
 • Jeanşi – Crown. Nu e un brand foarte cunoscut, dar vin şi în culori normale şi sunt drepti în partea de jos, faţă de majoritatea blugilor care au partea de jos mai stramta sau chiar pană, lucru pe care îl urăsc. În plus o pereche mă ţine 1 an, purtaţi aproape zilnic.
 • Maşini ok la preţuri decente – Opel, Renault. Am condus un Renault Clio timp de 1 an, nu a cerut decât carburant, lichid pentru parbriz şi ulei la motor. Conduc de 3 ani un Opel Astra, nu am avut probleme majore cu ea, consumă puţin şi piesele se găsesc usor, la preţuri accesibile.

Lista e mult mai lungă, când îmi amintesc şi alte branduri de care sunt mulţumit le voi menţiona pe blog.

Puteţi veni şi voi cu recomandările voastre. Ce branduri v-au depăşit asteptarile, care sunt produsele de care sunteţi foarte mulţumiţi?

Recomandă

8 Comentarii

 1. Eu tot timpul le menționez pe cele care îmi plac, mai ales când mă întâlnesc cu fetele :). Și pe Facebook, atunci când sunt foarte entuziasmată!

 2. Eu sunt foarte mulțumit de
  Telefonie – Nokia,
  Televiziune si Internet – NextGen,
  Auto – Dacia,
  incaltaminte – Patrol,
  Platforma de blogging – WordPress și Blogger,
  Firme in online – Google,
  Sistem de operare – Windows 7.

  • WordPress și Blogger? De regulă e ori una ori alta, eu de ex după ce am trecut pe WP nu am mai reușit deloc să mă împac cu blogurile pe Blogspot.

 3. Îmi place wordpress.org pentru că este aproape complect și foarte util.
  Blogger îmi place pentru că este mai ușor de lucrat față de wordpress.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *