Vrei să mergi la Untold Festival? Donează sânge

Între 30 iulie și 2 august, la Cluj-Napoca are loc UNTOLD Festival, un eveniment care aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, în total pe scenele festivalului vor urca 150 artiști internaționali și naționali. Și da, voi fi și eu acolo.

Ei bine, organizatorii s-au gândit la o campanie super tare, în parteneriat cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină (INTS).

Prin campania “Pay with blood” se dorește creșterea numărului de donatori de sânge, organizatorii oferind bilete la festival sau reduceri la abonamente.

În cazul în care nu știați, România ocupă în prezent penultimul loc din Europa la numărul de donatori activi de sânge, potrivit INTS. La nivel național, doar 1,7% din populația țării donează sânge, iar cei mai mulți devin donatori doar atunci când trebuie să ajute o persoană apropiată lor, arată datele Institutului Național de Transfuzie Sanguină. Am constatat și eu asta anul trecut când am donat sânge, e o criză gravă în sistem.

În perioada 14 – 24 iulie donatorii de sânge din centrele regionale și județene de transfuzii primesc reducere la Abonamentele UNTOLD dacă intră pe www.untoldfestival.com și completează formularul de donator, practic puteți cumpăra un abonament la 199 de lei plus taxe.

În plus, dacă sunteți din București sau Cluj și donați sânge primiți pe loc bilete la festival. Între 17-19 iulie, toți cei care vor dona sânge la caravana mobilă București, amplasată în Parcul Herăstrău, sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete de o zi.

Aștept cu interes glumele donatorilor, sigur se vor lăuda cu Mi-am dat sângele ca să ajung la Untold! 🙂

Blogul MariusSescu.ro este partener media Untold Festival, voi mai publica articole despre festival și informații interesante din culise în perioada următoare, iar între 30 iulie – 2 august ne vedem la Cluj.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
2 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei

Si anul asta nu mai donezi?