Ne vedem la Untold Festival cu Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Avicii, David Guetta și nu numai

Nu știu care este relația voastră cu muzica, dar eu ascult multă muzică. Și încerc să nu rămân scorțos, ci să fiu la curent cu toate trendurile muzicale, de aceea ascult de la muzică clasică, pop, rock și country până la dance, trance și electronică. Citeam prin februarie despre Untold Festival, evenimentul care va transforma Clujul în destinația turistică muzicală a verii, și mă gândeam că ar fi fain să trag o fugă, mai ales pentru ATB și Avicii.

După aceea văd că au crescut mult miza, azi anunță că îi aduc și pe ARMIN van BUREEN plus DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, pentru prima dată în România. Și tot azi m-au chemat la festival, semn că astrele se aliniază, deci între 30 iulie și 2 august ne vedem la Untold Festival.

untold-festival-cluj2015

Vor fi 10 scene, peste 400.000 de oameni s-au înscris deja pe site-ul evenimentului, și organizatorii promit minimum 80 de ore de party incendiar, pe lângă surprize pentru cei care iubesc petrecerile retro, cu muzică din anii ‘80 și ‘90 – BONEY M, CULTURE BEAT și MR. PRESIDENT. Vă mai amintiți de Coco Jambo? 🙂

Cel mai mult îmi place faptul că festivalul va schimba complet fața Clujului pentru câteva zile, practic vorbim de mai multe zone diferite, cu personaje legendare care le vor anima. Zonele de cazare devin The Mountain, Malul Someșului va fi The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se transformă în The Citadel, iar stadionul va fi The Arena. Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj-Napoca, în incinta căruia se vor organiza “pool parties”. Mai multe detalii în comunicatul oficial.

Dacă vreți prețuri bune ar trebui să vă grăbiți, este un abonament valabil până după Sărbătorile Pascale la 259 lei plus taxe pe Eventim și la partenerii festivalului, iar abonamentul VIP momentan costă 449 lei plus taxe. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival.

Până acum lista cu artiști ce vor participa, lista realizată plecând de la cerințele publicului, arată astfel: ARMIN van BUREEN, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik, Avicii,David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC. O prezentare a artiștilor o găsiți și în clipul de mai jos, iar ultimele noutăți apar pe pagina lor de Facebook:

Ca pont, vă recomand să vă căutați cazare din timp în Cluj dacă vreți să veniți la festival, se anunță o vară incendiară și aglomerată. Dacă veniți cu cortul Zona The Mountain oferă zone de camping și o parcare pentru vehicule mici, alături de magazine non-stop, terase, precum și o “zonă foodcourt”. Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului, în cele patru zile de festival, vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival.

Cine mai vine la Untold Festival?


Blogul MariusSescu.ro este partener media Untold Festival, voi mai publica articole despre festival și informații interesante din culise în perioada următoare, iar între 30 iulie – 2 august ne vedem la Cluj.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei

Tentant, sper sa fie pusa la punct partea cu transportul, bauturile langa scena si toaletele, astea sunt de obicei problemele festivalurilor de la noi, presupunand ca totul e ok pe scena.

[…] zis deja că merg la Untold Festival pe 30 iulie, se anunță unul din cele mai tari festivaluri de muzică de anul ăsta. Nu v-am zis […]

[…] Între 30 iulie și 2 august, la Cluj-Napoca are loc UNTOLD Festival, un eveniment care aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, în total pe scenele festivalului vor urca 150 artiști internaționali și naționali. Și da, voi fi și eu acolo. […]

George Nedelea

Voi fi prezent! Ne vedem acolo 😀