fbpx

Numărul total de site-uri se referă atât la site-urile şi blogurile ce folosesc WordPress ca CMS, cum e cazul celui de faţă, cât şi la blogurile de pe WordPress.com. Puteţi vedea contorul oficial aici.

Nu cred că îşi închipuia nimeni în 2003 că WordPress va ajunge atât de departe. Majoritatea bloggerilor pe care îi cunosc folosesc WordPress, companiile ce au şi bloguri de companie utilizează aceeaşi platformă, iar Blogger cred că pierde teren mai ales deoarece este mai greu de adaptat cerinţelor fiecăruia.

Cât despre Tumblr şi Posterous or fi ele mai uşor de folosit, dar nu sunt complete, cel puţin din punctul meu de vedere.

Voi ce platformă de blogging folosiţi?

5 Comentarii

  1. Eu folosesc platforma oferită de Google, Blogger.com – este mult mai ușor de folosit ca Worpdress.com, dar nu se compară cu WordPress.org, care este cea mai bună la ora actuală pentru blog.

  2. Blogger totusi mi se pare mai greu de utilizat decat wp.com… partea buna e ca pe blogger poti pune adsense si parca pe wp.com nu merge… sau cel putin nu mergea acum 1 an, ca de atunci m-am lasat de wp.com si toate blogurile gratuite le-am facut pe blogger… si na, observ ca dpdpv seo stau mai bine pe google.. oare din cauza ca blogger e detinut de google?:D

    • Da, se spune ca blogurile pe blogger sunt puțin mai avantajate. Eu nu am remarcat diferențe, dar nici nu sunt expert în SEO ca să garantez 100%.

Lasă un comentariu