fbpx
Online

Dacă aveți copii instalați Youtube Kids, aplicația specială pentru ei e disponibilă și în România

Probabil că s-au grăbit să dea drumul aplicației și în România pentru că s-au săturat de scandaluri, dar important este că acum Youtube Kids e disponibilă oficial și la noi, pentru Android și iOS, la 4 ani după lansarea în State. Google o recomandă copiilor între 3 și 12 ani, conținutul video din aplicație e selectat manual de Youtube sau adăugat pe baza recomandărilor părinților. Oricum, decât să vă lăsați copiii pe Youtube-ul clasic mai bine le instalați alternativa asta.

Mi-a plăcut că interfața e ușor de folosit, cu butoane mari și colorate, poți seta un timer pentru ca cel mic să nu se uite cu orele la clipuri, poți bloca clipurile ce nu ți se par ok, și nu trebuie să creezi cont copilului, poți conecta aplicația folosind contul tău Google pentru control, cu o parolă.

Sunt canale selectate pe diferite teme: muzică, sport, lucru manual, artă, muzică, desene animate. Oricum, conținutul e mai curat decât în Youtube-ul standard, deși cel din aplicația pentru România e cam sărac momentan, dar probabil va crește în timp, după ce o folosesc mai mulți copii, părinți, și încep să apară recomandările.

Abonează-te
Anunță-mă pe email când apar
guest
0 comentarii. Tu ce părere ai?
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Lasă un comentariux
()
x