3 reclame noi pentru Apple Watch

Reclamele sunt frumoase, nu neg, pun accent pe ceas în acțiune, sugerează utilizatorilor cum l-ar putea folosi în viața lor. Totuși, la un preț ce pleacă de la 349 de dolari parcă face cam puține deocamdată, și cele 18 ore durată de viață nu îl ajută deloc.

Și brusc cele 2-3 zile de viață pe care le oferă Gear S, alternativa smartwatch de la Samsung, nu mai par chiar așa de puține, dar acum depinde cât de fan Apple ești. Plus că ceasornicarii adevărați nu prea au înghițit afirmația lui Tim Cook, cum că Apple Watch este the most advanced timepiece ever created“.

Totuși, trebuie să recunosc un lucru, faptul că Apple intră pe piața ceasurilor inteligente va schimba mult modul cum acestea vor fi percepute de publicul larg, ce era acum interesant doar pentru geeks va deveni la modă și pentru oamenii obișnuiți, fix la fel cum au făcut și când s-au apucat de smartphone-uri.

Aveți de gând să vă cumpărați un Apple watch în curând? 🙂

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
2 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristiana

Nu. Mai mult ma incanta ideea de ochelari inteligenti. In timp ce spal vasele imi pot citi cursurile.
Dar nu neg ca daca mi-as permite si le-as gasi utilitatea in viata mea mi i-as cumpara. Sunt pro tehnologie in orice forma daca ne ajuta sa nu mai pierdem timpul si sa facem lucrurile mai placute.