fbpx

Cele mai frumoase amintiri din copilărie

Voi vă mai amintiți cele mai frumoase momente din copilărie? Eu trebuie să recunosc că am pierdut multe amintiri odată cu trecerea anilor, deși îmi mai povestesc ai mei ce isprăvi făceam când eram mic. Pe vremea noastră tehnologia nu era așa de avansată, filmările erau rare, iar fotografiile se faceau doar la ocazii speciale, nu ca acum, orice clipă memorabilă poate fi capturată rapid cu telefonul, aparatul foto sau camera de filmat.

Ce mi-ar fi plăcut să fie și pe vremea mea promoția Kinder Chocolate, SupereroiDeCiocolata.ro. Copiilor noștri li se oferă posibilitatea unor amintiri de neuitat: cei mici își arată superputerile într-o reclamă ce va apărea la TV sau pot deveni personaj de poveste în propria lor carte, pe lângă multe alte premii pentru supereroi. Ideea e faină pentru epoca asta digitală, când peste tot se oferă ca premii gadgeturi. Kinder Chocolate oferă șansa unor amintiri de neuitat celor mici.

Și este adevarat, pentru copii contează mai mult experiențele prin care trec, amintirile prețioase pe care le aduna, nu cele mai noi gadgeturi. Peste ani de zile sigur își vor aminti și vor povesti tuturor cum au apărut ei în propriul spot TV.

Totuși, să ne folosim de tehnologie în mod constructiv: eu am obiceiul să fotografiez și să filmez cam toate isprăvile Dianei, cred că s-au adunat mii de fotografii și filmulețe. De obicei nu le postez online, sunt amintiri de familie, dar sunt sigur că Diana îmi va mulțumi peste ani, când îi voi arăta toate isprăvile pe care le făcea în copilărie.

Azi fac o excepție și pun aici câteva din amintirile salvate în format digital:

Primul contact cu internetul.

diana (11)

No paparazzi!

diana (15)

Prison Break – evadarea din pătuț.

diana (1)

Ce înseamnă curățenie lună.

diana (2)

Nu avem piscină? Găsim noi una.

diana (3)

Deci așa se face pizza?

diana (4)

În căutarea baloanelor de săpun.

diana (7)

Marea, dragostea mea.

diana (8)

Învățăm să ne rostogolim.

diana (9)

Stăpâna parcării.

diana (12)

Fiecare fetiță este o prințesă.

diana (14)

Ședință foto de toamnă.

diana (10)

Acestea sunt doar o parte din amintirile Dianei, in fiecare zi avem parte de noi și noi experiențe inedite, de năzdrăvănii și amintiri de neuitat. Tocmai de asta am înscris-o în promoția Kinder Chocolate, poate câștigă și apare în propriul ei spot TV sau în propria carte de povești. Dacă și copilul vostru se visează supererou vă puteți apuca de trimis codurile de pe ambalaje.

Cautam SupereroiDeCiocolata Supereroii de acasa

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *