Aplicații Android folosite în 2016 de mine

Mă uitam că au început să apară topuri cu cele mai populare aplicații pentru smartphone de anul acesta. Știți deja cine e în top, Facebook, Messenger, Instagram, Google, cele obișnuite. Eu în perioada asta fac o listă cu aplicațiile noi descoperite și pe care le-am folosit intens în 2016. Lista de anul trecut e aici.

Google Keep – aplicație pentru creat notițe, liste, desenat.

Google Books – cea mai ok aplicație pentru citit ebooks pe telefon. Am scris aici despre ea.

Nike Training – util pentru antrenamente cardio acasă și când ești în deplasare, mai ales că poți descărca antrenamentele offline. Sunt o grămadă de aplicații pentru fitness, dar Nike e tata lor.

Strava – până anul trecut foloseam Endomondo, Strava e ce trebuie dacă ești pasionat mai ales de bicicletă și alergat, deși monitorizează și alte sporturi.

Biziday – doar știrile importante, design simplu. Am scris despre ea aici.

Google Trips – util pentru a planifica călătorii, salvează offline traseele și recomandările de locuri ce merită vizitate.

Waze – util pentru a ajunge la destinație, mai ales în orașele aglomerate deoarece oferă rute alternative și info din trafic. Am descoperit-o acum vreo 3 ani, în 2016 parcă chiar este o comunitate de pasionați și în .ro.

Adobe Photoshop Lightroom – util pentru retușarea fotografiilor pe telefon.

Quik – cel mai bun editor video pentru mobil. Am scris despre el aici.

MSQRD – pentru filtre foto, util când vrei să te prostești.

VirtualCards – pentru că mă săturasem să umblu cu 30 de carduri de fidelitate după mine.

Yatse – cea mai tare aplicație gen telecomandă pentru Kodi.

Voi ce aplicație tare pentru smartphone ați recomanda?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
cata
Vizitator
cata

N-as zice ca e aplicatie “tare”, dar am facut una (numita Stare drum) pt. informatii despre calitatea carosabilului, avertizari CNADNR, si afiseaza si vremea curenta in toata tara. Informatii despre calitatea carobabilului vin de la voluntari, in mod automat, punand telefonul in suport auto si aplicatia determina automat denivelari, gropi…

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staredrum.catalin.service

Pic
Vizitator
Pic

Virtual Cards nu pare sa mai fie in Google Play.

Corina
Vizitator
Corina

Salut! Ai incercat URBY? E o aplicatie romanesca, gasesti toate evenimentele si locurile misto din orasul tau, recomandari zilnice cu lucruri de facut, oferte, etc. Iar cand vizitezi un oras nou, te ajuta sa il descoperi.

Gabi Miron
Vizitator

Eu folosesc foarte multe aplicații, poate voi scrie și eu cândva despre ele, dar cea mai utilă care îmi vine în minte este Office Lens. Poți scana orice document cu o simplă fotografie și o decupează automat ca și cum ai fi scanat-o normal.