fbpx

Back to Business Virtual Summit – eveniment online GRATUIT, pentru marketeri și antreprenori

În ultimele 3 luni numărul de evenimente online și live-uri pe zona de marketing și business a crescut enorm, multe firme au încercat să înlocuiască activitatea offline cel puțin parțial, folosind internetul pentru a ajunge la clienții lor.

Eu am fost destul de selectiv, am recomandat aici și pe Facebook doar ce mi s-a părut util. Azi vă recomand un eveniment online la care merită să participați, Back to Business Virtual Summit. E organizat de Evensys, deci sunt sigur că va fi realizat impecabill, are loc timp de 3 zile – 29 iunie, 30 iunie, 1 iulie, iar înscrierea e gratuită.

Dacă aveți o firmă, sunteți freelanceri sau vreți să învățați mai multe despre marketing, comunicare, social media și cum putem naviga mai ușor prin apele tulburi ale lui 2020 merită să participați.

Vor fi două zile de conferințe transmise online de la JW Marriott și o zi de webinarii organizate independent, din locatii diferite.

Pentru prima data in Romania, vei asista la un eveniment virtual creat dupa rigoarea unei conferinte offline. Sesiuni in toata regula, prezentari ca pe scena, intrebari din „sala” sau, mai bine zis, de acasa si de la birou. Dupa 2 zile de prezentari, te asteapta o ultima zi cu webminarii aplicate pe nevoile tale imediate si cu solutii la cheie.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *