fbpx

Ce am învățat la #Limitless: Să fii bine cu tine

După 1 an de mers la #Limitless Mihaela spune că am dezvoltat o obsesie pentru sport, dacă trece o zi și nu am făcut efort intens măcar o oră nu mă simt bine. Asta pentru că am dat jos kilograme, am pus la loc, le-am dat iar jos și acum știu unde vreau să mă mențin. Ori sunt în parc la jogging, ori ies cu bicicleta, singur sau cu fetele, ori la sală, ori cu rolele. Și nu zic nu, s-ar putea să fi schimbat o dependență pe alta, dar sunt fericit.

Mă uitam la poza asta, prima dată când am mers la Limitless nu credeam că mă va schimba așa de mult. Între timp am tras-o și pe Mihaela după mine, am dat jos peste 20 de kg amândoi, și avem un stil de viață mult mai activ, mâncăm mult mai echilibrat ca înainte.  Și da, eu mai am de aruncat haine din garderobă.

Cel mai important pentru mine este că am mult mai multă energie, e probabil cel mai mare câștig după programul ăsta de remodelare corporală (și mentală). Dacă aveți copii mici știți cum sunt, mereu în priză. Când trecusem de 90 de kg oboseam după 5 minute, acum pot alerga 5 kilometri fără să mă opresc, și gândul că trebuie să duc fetele în parc și să alerg după ele nu mă sperie, din contră, mă bucură.

Pe partea cu alimentația folosim mult mai mult wok-ul, tigaia grill și cuptorul electric, iar semințele au ajuns să fie folosite la tot felul de mâncăruri, nu mai sunt asociate cu pauza de bere. 🙂 Dar dacă vreți să citiți despre o alimentație ok am scris mai multe aici.

În final despre asta este vorba, să faci schimbări în viața ta până ajungi să te simți bine în pielea ta, să fii bine cu tine. Dacă ar trebui să dau un sfat acum cuiva care vrea să își schimbe viața ar fi să se apuce de un sport și să se țină de el, indiferent care este. În timp sportul începe să te schimbe, atât fizic cât și mental, ajungi să ai mai multă încredere în tine și resursele tale.

Și nu, personal nu cred că dietele pe termen scurt funcționează, de asta e ok Limitless, că nu merge pe ideea de Hai să facem foamea 3 luni și după aia atacăm shaworma, ci te învață că trebuie să fii echilibrat, atât când vine vorba de mâncare cât și de mișcare.

Înscrierile pentru Bacău se fac la bacău@iamlimitless.ro sau 0743044471, Know Limits Studio. Pentru ediția următoare care începe pe 5 iunie mai erau 4 locuri disponibile.

Recomandă

4 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *