fbpx

Aveți mare grijă cu Limitless. Chiar funcționează dacă vreți să vă schimbați stilul de viață

Știți senzația aia, când vrei să schimbi ceva în stilul tău de viață, nu te simți bine cu tine, deși personal și profesional lucrurile merg bine? În punctul ăsta eram eu acum 4 săptămâni, când m-au căutat cei de la Limitless să îmi propună programul lor de schimbare a stilului de viață. Și după două săptămâni de program pot zice că funcționează, pentru că nu e vorba de o dietă plină de bullshit-uri, ci de schimbarea concepției asupra felului în care mâncăm și facem mișcare.

Fix în dimineața când am primit emailul de la ei mă urcasem pe cântar și vedeam că se apropie de 90 de kilograme. Știu, era vina mea, dar după ce anul trecut am avut clavicula ruptă și operată timp de 6 luni nu am avut deloc voie să fac mișcare, și împreună cu mâncarea proastă la ore neregulate s-a simțit bine de tot la metabolism. Știam că trebuie să schimb ceva, dar știam și că nu ajunge doar să mă apuc iar de sport în mod regulat, trebuie umblat la stilul de viață în totalitate.

Și m-am băgat în programul Limitless din Bacău pentru o lună de probă, cu Daniel și Iulian, la Know Limits Studio. Mi-a plăcut că nu m-au luat cu abureli, programul e axat strict pe pe schimbarea felului în care mâncăm și ne mișcăm. Anul ăsta extind programul în mai multe orașe, aveți aici toată povestea despre planurile de viitor.

Spoiler alert, dacă nu ești dispus să renunți la shaworme, burgeri, pizza, bere și sucuri nu o să ai rezultate. Dacă nu ai chef să faci mișcare în mod regulat în cele 4 săptămâni de program nu o să vezi rezultate. Dar dacă o să vii cu mintea deschisă vei fi surprins de rezultate. Eu după 2 săptămâni deja am dat jos 4,6 kilograme (aveam și de unde) și mă simt excelent.

Sportul

Pe scurt în program timp de o lună antrenorii te muncesc de îți sar capacele de 2 ori pe săptămânp la sală, în grup. Fiecare săptămână e cu alte exerciții, și dacă credeți că e ușor, că e doar pentru fete, trebuia să mă vedeți pe mine după prima ședință cum abia mă târăiam.

Trebuie să mai faci de 3 ori pe săptămână antrenamente individual, îți trimit ei clipurile video cu ce și cum, și le faci acasă sau la sală, unde vrei tu. Ajută mult să alergi și pe bandă sau să ieși cu bicicleta, ca să îți intri în formă Și ei te verifică mereu dacă te ții de treabă, pentru că știm cu toții cât de delăsători suntem, cred că nu sunt singurul care și-a făcut cândva abonament la sală dar nu s-a dus pentru că se plictisea.

Pe lângă asta ți se iau măsurători la început și la final de program, mergi la o ședință de biomecanică unde antrenorii îți arată cum se fac corect exercițiile, pentru că majoritatea facem greșit mișcările, chiar și cele banale, gen genoflexiuni și flotări.

Alimentația

Cum ziceam, adio shaworma, pizza și bere, cel puțin cât durează programul. După ce ți se iau măsurătorile și stabilești ce obiective vrei să atingi primești un program personalizat de alimentație realizat de nutriționist, cu ce și cum să mănânci.

Nu, nu vei face foamea, nu e ca la diete, din contră, trebuie să mănânci de 3 ori pe zi mesele principale plus două gustări. Vei băga la greu carne, peste și legume la grătar, fructe de mare, fructe de pădure, migdale și nuci, lactate, brânzeturi și fructe cu enzime. Ideea e să elimini carbohidrații și grăsimile rele, să oferi organismului proteinele și vitaminele necesare, iar alimentele să nu fie super procesate.

limitless-alimentatie
Poza furată de pe grup, eu nu reușesc să așez mâncarea așa frumos.

Problema mea la început a fost să mă obișnuiesc cu mâncatul de 5 ori pe zi, că de multe ori apucam să mănânc serios abia seara când ajungeam acasă. Dar după 2 săptămâni mi-am intrat în ritm, poate că mai tânjesc după o bere când ies la terasă, dar nu sufăr după dulciuri sau pizza. Dacă organismul are tot ce îi este necesar ca nutrienți dispar și poftele.

Suportul din program

Evident, poți merge la sală să îți faci un abonament de o lună și ieși mai ieftin decât cu Limitless, în aparență. Dar dacă ții cont de faptul că ai și nutriționist care îți face meniu personalizat timp de o lună (cât mai e o ședință la nutriționist?), că ai și o comunitate (offline și în grupul de Facebook) care te susține, că antrenorii chiar trag de tine ca să îți atingi rezultatele, eu cred că investiția în program își merită banii.

La început eram sceptic, recunosc, dar după ce am vorbit cu antrenorii, cu fetele care au participat câteva luni și au dat jos zeci de kilograme (sunt și băieți, dar mai puțin) constat că programul funcționează. Și ideea nu e doar să mergi 1-2 luni și după aia să revii la vechile obiceiuri, ci să începi să mănânci mai bine, să faci mișcare mai mult și să te vezi cu alți ochi. Nu doar în oglindă, unde vezi rezultatele externe, ci în interior, pentru că programul îți schimbă și percepția despre tine.

În Bacău mai sunt 7 locuri pentru ediția din iunie, probabil voi continua și luna următoare să merg ca să ajung unde vreau eu la cântar și rezistență, o să fac un rezumat concret peste 2 săptămâni când termin prima ediție, cu tot cu poze befor and after.

Dacă vreți să schimbați ceva la voi, și nu mă refer la garderobă sau la smartphone, ci la o schimbare de durată, recomand cu căldură programul. Înscrierile pentru Bacău se fac la bacău@iamlimitless.ro sau 0743044471. Pentru întrebări vă aștept în comentarii. 🙂

limitless-bacau

Recomandă

17 Comentarii

 1. Daca nu prea merg baieti si e plin de fete atunci programul asta e mai tare ca Tinder. Unde ma inscriu? 😀

 2. Excelent articolul! Subscriu la orice cuvintel…pentru rezultate cu adevarat remarcabile iti propun sa mergi cel putin 3 luni de zile… ti se formeaza anumite obiceiuri alimentare si respingi din instinct tot ce inseamna mancare super procesata sau junk food. Nu e nevoie sa-ti spun cat de bine te vei simti in pielea ta, privindu-ti reflectia in oglinda 😉 . In primele trei luni eu am “pierdut” 13 cm in talie, vreo 10 kg si s-a redus simtitor procesul de grasime, crescand, in schimb, cel de masa musculara. Luna asta am cam scrantit-o cu sarbatorile de Pasti si cateva nunti…

  Asadar, mult succes !

   

  • Mersi. Primele 2 săptămâni au fost mai grele, de acum mi se pare suportabil. 🙂
   Cam ăsta e planul, 2 luni să îmi ating targetul, sau 3 luni în funcție de cum evoluez, și după aia să păstrez un procent de 80% alimentație ok, maxim 20% junk, să zicem 1 dată pe săptămână. Plus multă mișcare, evident.

 3. Felicitări, Marius! Îți doresc să ajungi la ținta propusă și să nu te mai întorci prea curând la stilul de viață vicios.

  PS: Îmi place conceptul celor de la Limitless, pare ceva exclusivist, doar pentru cei care își doresc cu adevărat să reușească.

  • Mersi. Da, pare mai scump ca alte programe, dar cum spuneam, dacă aduni 1 lună de mers la sală cu nutriționiștul, cu orele de educație despre alimentație, exerciții corecte, cu suportul, evaluările, ieși pe plus. Și eu am mai fost la sală, dar nu pot să zic că am avut rezultate extraordinare, poate și pentru că nu era cineva să tragă de mine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *