fbpx

Cum e la un antrenament #limitless – un video de 4 minute

După o lună și jumătate de mers la #limitless și de mâncat corect cântarul arată aproape cu 10 kilograme mai puțin și mă simt super, nu că v-ar păsa vouă, dar mie da. 🙂 Am povestit deja care e faza cu programul ăsta, acum mă bucur de rezultate și răspund la întrebări.

Probabil întrebarea cea mai frecventă este legată de antrenamente, ce se întâmplă la sală, dacă se lucrează cu greutăți, dacă e rău antrenorul. 🙂 Nope, toate exercițiile se fac folosind propria greutate, maxim folosești două greutăți mici pentru mâini. Principiul din spatele exercițiilor e să faci efort intens pe perioade scurte de timp, și fiecare antrenament vine cu alte exerciții, pentru ca organismul să nu se obișnuiască și nici tu să nu te plictisești. Găsiți multe exemple și pe pagina Limitless.

Ca să nu mai stau la povești am făcut un clip de la ultima oră de antrenament Limitless, cu majoritatea exercițiilor făcute. Dacă vi se par ușoare încercați să le faceți și voi timp de o oră și după aceea discutăm.

Evident, contează și alimentația după programul făcut de nutriționist, degeaba arzi 700 de calorii într-o oră dacă după aceea te oprești la KFC. Rezumatul programului Limitless aș zice eu că este Work Hard, Eat Smart.

Dacă vreți să schimbați ceva la voi, și nu mă refer la garderobă sau la smartphone, ci la o schimbare de durată, recomand cu căldură programul. Înscrierile pentru Bacău se fac la bacău@iamlimitless.ro sau 0743044471, Know Limits Studio. În iulie e ultima lună înainte de vacanță, următoarea sesiune începe la finalul lunii august, când am înțeles că începe și în Iași prima ediție de program.

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *