fbpx

#Limitless: Cum am dat jos 14 kilograme în 3 luni, fără să fac foamea

Am reușit. După 3 luni de tras tare la #Limitless, mâncat corect și avut grijă de stilul de viață sunt cu 14 kilograme mai slab, pe lângă scăderea procentului de grăsime cu mai mult de 8%. În mod normal nu pun poze din astea, dar mulți nu mă credeau când le ziceam că programul funcționează, deci here u go.

Nu o să vă zic că a fost ușor, e al naibii de greu să îți schimbi stilul de viață, felul în care mănânci sau să faci sport în mod regulat, mai ales dacă singura activitate e statul la birou. Dar dacă te uiți în oglindă dimineața și nu ești mulțumit de ceea ce vezi Limitless merită 100%.

limitless-evolutie

Sincer să fiu până să mă bag în program nici nu știam că sunt multe programe de genul ăsta, care promit că îți vor schimba complet viața. Din păcate sunt și multe țepe, am avut persoane care mă căutau pe Facebook și nu prea credeau că funcționează ce recomandam, că ele au plătit sute de lei prin diverse săli, pentru a primi doar o foaie cu niște indicații alimentare plus veșnicul sfat cu beți 8 pahare de apă pe zi, pe lângă niște antrenamente cu exerciții de pe net.

Nu despre asta e vorba la Limitless. E adevărat, nu e ieftin, dar antrenorii chiar se ocupă de tine pentru ca să obții rezultate, fiecare ședință e o provocare, cu exerciții diferite, meniurile zilnice sunt făcute de nutriționist cu studii în spate și gândite astfel încât să nu faci foamea, și beneficiezi constant de suport, atunci când ai dileme sau te îndepărtezi de la calea cea bună. 🙂

Articole despre program, ca să nu mai pun iar ceea ce am scris:

Rezultatele mele, după 3 luni, sunt mai jos. Am mai avut câteva scăpări în ultima lună, recunosc, dar tot am evoluat, și în august chiar dacă e vacanță am de gând să continui cu alimentația corectă.

limitless-masuratori

Bonus, la ultimul antrenament a fost cam așa:

Următoarea editie începe pe 29 August, sunt mai mule orașe acum, inclusiv Iași, pe lângă varianta online a programului, pentru cei super ocupați. În Bacău sunt doar 20 de locuri disponibile din 38. Mai multe informatii: www.iamlimitless.ro.

Înscrieri: sales@iamlimitess.ro sau pentru Bacău – bacau@iamlimitless.ro,  sau 0743044471, Know Limits Studio.

Recomandă

47 Comentarii

 1. Ar fi interesant un articol pe 28 decembrie, sa vedem daca te mentii in aceeasi forma. Ultima poza cred ca e pe 29 iulie, nu iunie?

 2. Felicitari! Dar proportia de grasime corporala ti-a scazut nu cu 8%, ci cu un ametitor 28% (echivalentul a 8 puncte procentuale). Enjoy the feeling and keep up the good work!

 3. Si eu am dat jos 18 kg in 3 luni tinand dieta Rina. inca vreo 4 dupa alte 3 luni de mentinere. Dar a venit toamna, iarna… si le-am recuperat din mers.

  Orice functioneaza atat timp cat te tii de treaba. sigur, e f important sa slabesti si adaugand sport. Mult sport, daca e posibil.

 4. 25 kg in 5 luni: 70% alimentatia ( low carbs si fara zahar dulciuri ) + 30% antrenamente ( cardio +forta ). Oricum nimic nu merge daca nu ai 100% motivatie … ! Nu am tinut nicio dieta… mi-am schimbat stilul de viata si ma simt ff bine…:) Mult success in continuare 🙂

 5. Ai inceput bronzat si grasut si ai terminat slab si semibronzat. Explicatia e ca acum fiind mai subtire poti fenta razele soarelui mai usor. Inainte nu aveai pe unde sa te ascunzi acum te dai dupa orice cablu care e aerian si te ascunZi in umbra lui

 6. Bravo, Marius! Continuă! 😀

  Şi eu am dat jos 10 kg şi 10cm în talie în 4 luni. Dar io absolut fără nicio dietă, mănânc ce vreau, beau suc, bere… evident, încerc să nu fac excese 🙂
  Însă nu mă opresc. Abia peste vreo 8 luni o să mă pot lăuda cu transformarea 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *