fbpx

Mă uit pe foaia de evaluare și încă nu îmi vine să cred că au trecut doar 2 luni de când m-am băgat în nebunia asta cu Limitless. La început era curiozitatea și speranța că pot schimba ceva, după 2 luni sunt super optimist că îmi ating obiectivele legate de sănătate, formă fizică și calitate a vieții în general, dacă trag tare și în iulie. Cifrele sunt mai jos, și cifrele nu mint:

limitless-iunie-sescu (3)

Nu o să vă mint, am tras tare ca să ajung aici. În prima lună au fost doar antrenamentele de 2 ori pe săptămână la sală și alimentația stabilită de nutriționist, dar în iunie m-am ambiționat, pentru că simțeam că pot mai mult, și am băgat multe ieșiri cu bicicleta. În primul rând pentru că simțeam nevoia de mișcare, organismul s-a obișnuit să fie tot timpul activ și îmi cere să fac sport, și în al doilea rând pentru că vroiam eu să coboare odată cântarul sub 80. 😀

limitless-iunie-sescu (2)

Am povestit deja cum stă treaba cu alimentația și antrenamentele Limitless, ce pot să vă zic în plus după 2 luni este că cele două funcționează eficient împreună. Nu merge să faci doar sport dacă nu ai grijă ce mănânci, și s-ar putea să mănânci puțin și să slăbești, dar asta nu înseamnă că ai condiție fizică.

Mă uitam la ultimele ieșiri cu bicicleta, după ce am urcat un deal de vreo 2 kilometri fără să mă dau jos, și îmi dau seama că nu aș fi putut face asta acum 2 luni, pentru mine schimbarea e enormă. Înainte gâfâiam la orice presupunea urcare pentru mai mult de 50 de metri.

sescu-sarata-bicicleta

În iulie e ultima lună de program înainte de vacanță, următoarea ediție începe pe 29 august. Înscrierile pentru Bacău (sunt 36 de locuri) se fac la bacău@iamlimitless.ro sau 0743044471, Know Limits Studio, pentru celelalte orașe aveți detalii pe site și pe Facebook. Și dacă ați ratat clipul făcut de mine la un antrenament de luna trecută îl las și aici, deși atmosfera e mult mai interesantă când ești acolo live.

Sper ca la finalul ediției din iulie să discutăm undeva aproape de 70 de kilograme. 🙂

4 Comentarii

  1. Pingback: #Limitless - varianta Mihaelei

Lasă un comentariu