fbpx

Noul Sescu, cu 5% mai puțină grăsime. După 1 lună de #Limitless

Cifrele nu spun întreaga poveste, dar te ajută să de ghidezi, îți dau un sens al progresului, îți arată că munca ta nu e în zadar, indiferent de domeniu. Știam că am tras tare la Limitless în prima lună, dar tot mi-a picat fața când am văzut evoluția în poze după 4 săptămâni, și măsurătorile.  Am cu 7,3 kilograme mai puțin, procentajul de grăsime a scăzut de la 29,2% la 25,7, sunt cu 2% mai musculos, și din talie s-au dus 6 centimetri. Și mă simt extraordinar. Am povestit deja aici care e faza cu programul.

Știu că vorbesc acum ca un obsedat care se apucă de sală și doar la asta se gândește, dar nu e chiar așa, am mers de 2 ori la sală săptămânal, mi-am păpat conștiincios legumele și carnea la grătar, am evitat de tot alcoolul, dulciurile și pâinea, și am făcut sport de 2-3 ori de săptămână singur, ori antrenamente individuale conform clipurilor din programul Limitless, ori ieșiri lungi cu bicicleta, că astea mă deconectează la maxim. Au fost și săptămâni în care nu am făcut nimic singur, recunosc, că aveam programul super aglomerat, dar am mers la sală și am avut grijă să mănânc ce a zis nutriționistul.

Un mic demo cu ce se face la o sesiune de antrenament de grup, cu mențiunea că fiecare sesiune vine cu alte exerciții, ca să nu te plictisești și să lucrezi intens toți mușchii.

Tocmai de aia continui cu programul, pentru că fucking funcționează. Toți zic că rezultatele maxime se văd după ce faci măcar 3 luni de Limitless, eu sunt super mulțumit și după prima lună. Și m-am speriat când am văzut pozele de început, în ce hal eram (ajunsesem aproape la 90 de kile) și pozele de acum.

13342904_1020639784670999_8910538487240053314_n

Și cum e, ai făcut foamea?

Chiar nu, nutriționistul mi-a făcut program cu 3 mese și 3 gustări pe zi, la ore cât mai fixe. Recunosc că uneori nici nu am apucat să mănânc toate mesele pe ziua aia. Partea dificilă la început a fost să îmi schimb tot regimul alimentar, să învăț să cumpăr alimente mai ciudate, să gătesc chestii noi, să îmi pregătesc mâncarea pentru a doua zi de cu seară, dar acum a intrat deja în reflex.

Și contrar aparențelor, nu te costă mai mult să mănânci sănătos, am făcut calculele, pe săptămână cheltui cam 120-140 de lei, dacă pregătesc eu totul acasă, că mai sunt și chestii care te țin o lună, gen uleiul de gătit, condimentele sau condimentele. Banii ăștia îi cheltuiam de obicei la o ieșire în oraș, într-o seară. Dar da, încă mai tânjesc după o bere brună. 🙂

Băi Marius, dar e scump Limitless-ul ăsta…

Da, e mai scump decât mersul la o sală clasică, luna trecută era 520 de lei în Bacău, cu reduceri dacă mergi mai multe luni. Diferența este că la Limitless antrenorii chiar trag de tine să te ții de treabă, în cazul meu la Bacău, Daniel și Iulian, la Know Limits Studio. Am mai fost și eu la sală normală și după 1 lună îmi băgam picioarele sau mă plictiseam. Aici nu e cazul.

Doi la mână, ai nutriționistul care îți face alimentația invidivuală în funcție de obiectivele tale, după ce ți se analizează compoziția corporală prin bioimpedanță, la sală. M-am interesat, un nutriționist îți ia pentru analize și regim personalizat de la 240 de lei în sus, cu tot cu monitorizarea lunară. Unul decent, că sunt și mai scumpi.

Merită Limitless-ul? Decideți voi, dacă v-ați săturat de diete, mers la sală și vreți rezultate.  Înscrierile pentru Bacău se fac la bacău@iamlimitless.ro sau 0743044471, dacă aveți dileme întrebați în comentarii. Și da, se deschide și în Iași, pentru prietenii care m-au întrebat.

Recomandă

9 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *