fbpx

Vrei să primești bani înapoi când faci cumpărături online? AliExpress, Decathlon, Elefant, Booking și multe alte magazine incluse

Știați că dacă faceți cumpărături online pe AliExpress, Booking, FashionDays, Elefant, Answear și multe alte magazine online de la noi sau internaționale puteți primi o parte din bani înapoi? Nu e nimic sofisticat la mijloc, e chiar simplu. Sistemul se numește cashback și e foarte popular afară, iar de ceva timp a început să prindă și la noi. E suficient să îți faci cont pe Bonusway.ro, să alegi magazinul de unde vrei să cumperi, să faci achiziția, și după aceea primești o parte din bani înapoi. Când se adună 50 de lei din bonusuri în contul tău aceștia sunt virați direct în contul tău bancar.

Prețurile produselor sau serviciilor cumpărate de tine sunt fix aceleași ca și cum ai fi cumpărat direct din acel magazin sau site. Practic când intri și cumperi de pe site-ul sau magazinul dorit folosind Bonusway ești identificat ca utilizator al platformei, iar Bonusway primește un comision pentru că a trimis un client. O parte din acel comision se întoarce la tine.

Sincer să fiu, m-am uitat pe lista celor mai populare magazine din Bonusway și am descoperit unele de care nici eu nu știam că ar oferi bonusuri prin cashback. Cel mai important e AliExpress, că tot se apropie perioada cu cele mai tari reduceri în China. Prin Bonusway poți primi înapoi până la 3,6% din suma cheltuită.

După aceea Decathlon. Sunt fan, am lăsat anul ăsta câteva mii de lei în magazinele lor pe haine, accesorii și echipamente. Nu știam că dacă cumpăram online prin Bonusway de la ei primeam înapoi 1%.

Dacă cumpărați cărți sau alte produse de pe Elefant aveți bonus până la 3,6%, iar cazările rezervate prin Booking îți pot aduce până la 4%. Fiecare magazin are regulile lui, e important să le citiți pe platformă.

Și lista continuă, sunt peste 400 de magazine și site-uri atât de la noi, cât și internaționale, ce oferă bonusuri, sau mă rog, bani înapoi prin cashback, dacă cumpărați prin Bonusway. Fetele sigur vor aprecia BonPrix sau FashionDays, iar băieții epiesa.ro, AliExpress, Gearbest sau Orange.

Cum funcționează sistemul?

1) Te inregistrezi pe Bonusway.ro cu adresa de email sau folosind contul personal de Facebook.

2) Alegi magazinul dorit din lista de magazine disponbilă.

3) Intri în magazin si plasezi comanda, iar la final primești bonusul în Bonusway.

De reținut că banii din bonusuri ți se virează în contul bancar când ajungi la 50 de lei în cont (din mai multe cumpărături de la diverse magazine, evident), iar bonusurile devin plătibile la aproximativ 2 luni de la înregistrarea lor în cont, deoarece durează până ce magazinele online fac toate verificările și plătesc sumele aferente.

Voi folosiți Bonusway sau altă platformă de cashback?

Articolul e scris în cadrul campaniei de comunicare a sistemului de cashback Bonusway în Romania.

Recomandă

9 Comentarii

  1. Folosesc de peste un an Bonusway. Ma încântă atunci când plănuim concediile, ca primim înapoi o parte din bani.

  2. Si eu il folosesc de putin mai bine de 1 an. Am fost uimita sa vad ca banii chiar se aduna in cont. Nu e vorba despre suma in sine, cat despre sistemul de recompensa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *