Ce să oferiți cadou celor dragi de Crăciun? Experiențe de neuitat

În această perioadă când toată lumea aleargă după cadouri materiale probabil una din cele mai bune idei de a îi surprinde pe cei dragi este să ieși din tipar, să oferi experiențe, nu lucruri, amintiri, nu bucurii de moment. Chiar mă gândeam zilele astea că am luat niște cadouri faine pentru fete, dar cel pe care și-l vor aminti peste ani de zile este Poveste de Crăciun, mai exact fotografiile realizate în cadrul ședinței foto de la Decro.

Noi aveam deja o tradiție în perioada Crăciunului să facem câteva poze în familie alături de brad, le aranjam pe fete și ne strâmbam la obiectiv, dar anul ăsta totul a fost la superlativ, fetele de la Decro și Claudiu ne-au tratat ca pe niște fotomodele. Nu se compară deloc cu ce făceam noi acasă, chiar a fost de poveste totul.

Ce a ieșit vedeți mai jos. Dacă vreți și voi să îi surprindeți pe cei dragi cu o ședință foto de neuitat într-un decor superb în Bacău sau Iași aveți detaliile mai jos, dar grăbiți-vă, joi e ultima zi:

BacăuPoveste de Crăciun. Înscrieri și programari aiciDetalii şi informaţii suplimentare: office@decro.ro, 0742 215 863.

Iași – Sărbători printre licurici de fericire. Înscrieri si programari aiciDetalii şi informaţii suplimentare: raluca@decro.ro, 0749 077 779.

Multă inspirație la cadouri să aveți!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile