fbpx

Carți de vizită gratuite pentru bloggeri

În continuare cartea de vizită e cea mai simplă modalitate de a schimba informații cu o persoană în vederea unei colaborări. Mai auzi pe câte unul spunând că s-au demodat, dar adevărul este că dacă vrei să fii profesionist în ceea ce faci ai nevoie de o carte de vizită. Ca blogger cred că am demarat zeci de colaborări plecând de la o carte de vizitată schimbată cu un om dintr-o agenție. Ca om de marketing am fost surprins uneori să fiu contactat de persoane cu care schimbasem cărți de vizită, la luni de zile după ce discutasem cu ele. Au reținut datele mele și m-au contactat când au avut nevoie de serviciile mele.

Ati inteles ideea, cartile de vizita sunt ok, iar daca nu aveți una poate ar fi timpul să treceți la nivelul următor. Cine știe ce ocazii ați pierdut doar pentru ca nu ați avut o carte de vizită la îndemână, la momentul oportun. O carte de vizita poate fi inceputul unei colaborari de succes.

Bun, am stabilit că avem nevoie de ele, unde ni le facem? Dacă sunteți bloggeri aveți noroc, Advice Media are o super ofertă valabilă până pe 7 august, iti fac cadou un set de carti de vizita din plastic alb sau transparent dacă scrii pe blog un articol despre cărțile de vizită.

banner-oferta-carti-de-vizita

Cărțile de vizită din plastic alb sau transparent arată foarte profi, iar dacă ai nevoie te ajuta ei si cu partea grafică.

Ce trebuie sa faci pentru a primi cărțile de vizită?

  • Scrie un articol pe blog avand ca idee principală cărțile de vizită (de ce îți dorești cărți de vizită, cum le vei folosi, cum crezi că te vor ajuta etc).
  • Pune un link in articolul tău către http://www.advicemedia.ro/carti-de-vizita/ pe expresia carti de vizita, cum am făcut eu aici.
  • Trimite link-ul articolului tau catre marketing [@] advicemedia [.] ro. Vei fi contactat de ei după ce primesc emailul.

Oferta este valabilă pentru bloggerii ce au domenii proprii, cu minimum 3 luni vechime, actualizate cel puțin o data pe săptămână.

Eu zic să vă grăbiți, aveți timp până pe 7 august să scrieți articole, iar dacă vreți mai multe detalii le găsiți pe blogul Advice Media. Voi folosiți cărțile de vizită?

Recomandă

9 Comentarii

  1. Sa inteleg ca bloggerii care inca folosesc o platforma gratuita ca wordpress-ul, nu vor putea beneficia de aceste carti de vizita in mod gratuit 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *