fbpx

Ce iti poate aduce Mosu’

Incep dimineata ca in ultimele trei zile, navigand pe Net dupa joburi in Iasi. Si zic ca mda, e destul de ciudat sa imi caut job de Sarbatori, pe cand altii se bucura de cadouri…stiti povestea.
Si dau peste un post la Manafu, care ma face sa realizez ca eu de fapt stau foarte bine, sunt tanar, sanatos, am o sotie care ma iubeste, deci lucrurile sunt ok, pana la urma.
E vorba despre Dan Santimbreanu, un PR care a aflat luna aceasta ca sufera de o tumoar pe creier. Partea buna este ca poate fi operat, partea nasoala este ca operatia costa 33.000 de euro, pentru ca se face la Hanovra, stiti cu toti cum stam la tehnologie medicala din pacate!
Partea si ma proasta este ca Dan nu are acesti bani.
Deci, pentru toti cei care vor sa doneze o suma de bani sau considera ca pot ajuta cumva, gasiti la el pe blog mai multe detalii!

Pentru donatii:

RO95INGB0000999900352281 (RON) – ING BANK BUCURESTI CENTRALA

RO86BACX0000000059656000 (RON) – UNICREDIT TIRIAC

RO14INGB0000999900514953 (EUR) – ING BANK BUCURESTI CENTRALA

Dan – Andrei Santimbreanu – CNP 1791118410198

COD SWIFT: BACX ROBU

Companiile isi pot deduce o suma de bani din impozitul pe profit datorat prin intermediul sponsorizarii. Totalul sumelor donate trebuie sa indeplineasca cumulativ doua conditii. Sa nu depaseasca:
– 3% din cifra de afaceri
– 20% din impozitul pe profit datorat
Se anexeaza, in copie: diagnosticul, CI a Beneficiarului si oferta de tratament, documente care pot fi puse la dispozitie.

Recomandă

3 Comentarii

 1. @MariusSescu – Cu cat vor citi mai multi povestea cu atat vor stii sa spuna si altora care isi vor chestiona doctorul atunci cand se duc la control. EU II SFATUIESC PE TOTI CARE AU O PROBLEMA MEDICALA SA FACA UN RESEARCH INAINTE SA SE DUCA LA DOCTOR. IAR CAND AJUNG ACOLO SA PUNA 1000 de intrebari. De asta sunt platiti doctorii sa-ti asculte povestea, sa puna diagnosticul si sa-ti prescrie tratamentul!

  dasanti’a scris ultima data..’By: dasanti

 2. NU MAI AUZI CU O URECHE, AI AMETELI, PROBLEME DE ECHILIBRU, DURERI DE CAP INGROZITOARE, ITI CURGE SANGE DIN NAS?

  AI SIMPTOMELE ACESTEA? EU LE-AM AVUT SI AM AFLAT PREA TARZIU CAUZA LOR.

  DACA AS FI AFLAT DIN TIMP CAUZA LOR, AVEAM MAI MULTE SANSE SA MA FAC BINE!

  AFLA MAI MULTE LA URMATORUL LINK: http://dansantimbreanu.wordpress.com/2007/12/21/neurinom-acustic-sau-cum-sa-i-furi-zambetul-unui-pr/

  Dati va rog mai departe! Poate prietenii vostri sufera de aceste simptome si ii puteti ajuta!

  dasanti’a scris ultima data..’By: dasanti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *