fbpx

Ce poți face pe litoral la 2 Mai

Mai nimic. Dacă nu vă așteptați la răspunsul ăsta îmi pare rău pentru voi, dar e adevărul. Aici nu sunt discoteci, cluburi de noapte, terase de fițe, mașini luxoase (ok, am văzut vreo 2, dar erau excepția de la regulă).

plaja 2 Mai

La 2 Mai vii ca să faci plajă, să faci baie în apa mării, să mănânci și să dormi. Ai plaja de la nudiști dacă ești o persoană mai dezinvoltă sau cea de la textiliști dacă nu dorești să renunți la slipul de pe tine. Nu te aștepta să vezi frumusețile de la paradele de modă goale pe plajă, sunt oameni normali, doar că își lasă hainele în cort .

La prânz mergi să mănânci La Dinamo, pe strada principală, sau la Micul Golf, chiar în capătul plajei, pe faleză. Toată lumea recomandă cele 2 locații, până și cei din Vama Veche vin aici să mănânce. Mai sunt și câteva terase pe strada principală, dar nu le-am încercat.

2 Mai e o stațiune ok pentru familiile cu copii și pentru cei care vor să se deconecteze de tot și toate, sper să nu o salveze lumea cum au salvat și Vama.

În rest aici te odihnești. Dacă ești genul care vrea petrecere non stop încearcă la Costinești, poate chiar la Vama Veche, daca îți place să te crezi un spirit liber. 2 Mai-ul e pentru relaxare. Oricum. aseară am stat la povești cu oameni care vin aici de ani buni și îmi spuneau că satul ăsta era înainte și mai retras, și mai intim, mai rustic. S-a modernizat și el între timp, au apărut vile cochete și condiții occidentale. Totuși, spiritul a rămas același, la 2 Mai se vine pentru relaxare.

Să nu uit, dacă vreți liniște și noaptea nu vă cazați la pensiunile de pe strada principală sau luați măcar camere ce nu au vedere pe stradă, drumul e destul de traficat deoarece duce către Vama Veche și ieșirea din țară către Bulgaria. Recomand pensiunile cu vedere la mare, dacă vă ține buzunarul și vreți să vedeți marea dimineața la trezire.

Voi unde mergeți pe litoral și de ce?

Recomandă

9 Comentarii

  1. Relaxare placuta in continuare la 2 Mai, dar sa-ti lasi din concediu si cateva zile pentru tambalaul din Costinesti. Cand ai sa fii bunic sau pensionar ai sa ai timp suficient pentru relaxare la 2 Mai .

  2. Eu o sa merg luna viitoare la Nisipurile de Aur pentru ca nu vreau marea plina de alge, pentru ca vreau sa vad ceva nou si pentru ca acum 3 ani am zis ca nu mai merg la mare in Romania (dupa ce am stat in Mamaia) 🙂

  3. “La 2 Mai vii ca să faci plajă, să faci baie în apa mării, să mănânci și să dormi”, deci la 2 Mai e nasol, va rog nu mergeti acolo.. 😛

  4. Da adevărat e o satațiune super ok vin aici cu familia de vreo 4 ani ,un singur inconvenient șezlongurile,deja ocupă plaja mai mult de 90% .Vin la mare să stau să simt nisipul Mării nu să stau pe șezlong ,pe lângă asta sezlongurile sunt goale nu prea stă lumea pe ele.Cer pe închiriatul lor de exemplu anul acesta 25 ron pe zi ,ia gândiți-vă la o familie cu 4 membrii 4 șezlonguri ia calculați și voi ,mai bine pe banii ăia mai plătesc câteva zile în plus la cazare,sau pur și simplu fac altceva cu ei.Păcat nu e ok să ia afaceriști ăștia toata plaja primăria nu vede.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *