fbpx

Ce vor alege americanii

Daca ca uitati un pic pe la americani, in topul cuvintelor cautate pe Google sunt Hilary Clinton si Barack Obama. Adica, candidati la presedintia S.U.A.
Intrebarea care se pune acum este cine va fi preferatul americanilor? O femeie, al carei sot, in timpul mandatului prezidential, a fost prins cu o domnisoara cantandu-i la “saxofon”, sau un negru, care are o campanie orientata impotriva razboaielor purtate de U.SA, si care a promis retragerea trupelor americane din zonele de conflict?

Pana acum, nu a mai fost nici un presedinte negru, dar nici o femeie, in State. Pe cine sa pariem oare? Totusi, americanii sunt foarte nemultumiti de situatia actuala privind politica guvernului, mai exact a lui Bush, iar negri sunt destul de numerosi in cadrul populatiei.
In plus, nu stiu daca Bill s-ar multumi sa fie barbatul din spatele unei femei puternice! Sau s-ar bucura oricum, numai sa ajunga iar la putere? 🙄

Recomandă

15 Comentarii

 1. In nici un caz nu fa vi Hillary (prea controversata), si nici Obama (cine naiba poate sa-si imagineze un presedinte american numit “Obama”, care are legaturi cu musulmanii???)

  Sper ca republicanii sa castige!

 2. din cate stiu ei doi au cele mai mare sanse. iar dintre cei 2, obama e cotat favoritul.

  cred ca va iesi Obama tocmai pentru ca e negru, tocmai pentru ca e impotriva razboiului. ar fi bine pentru lume in general, s-ar schimba trendul de presedinti betivani, marionete etc.

  in esenta, ma afecteaza mai putin cine iese. ma intereseaza mai mult localele de anul asta 😀

  adi’a scris ultima data..’Blegoree (e scris intentionat asa)

 3. Obama a castigat acum cateva zile in Iowa votul pt nominalizarea de partid, Clinton tocmai l-a castigat in New Hampshire…

  PS: ma mira ceva: in URL apare corect “americanii”, in titlu nu. Plus ca “Adica canditati”-ul acela zgarie tare la urechi (din dublu motiv). De obicei nu ma leg de virgule, scapari si cacofonii din viteza, dar aici (textul tau e scurt) prea bate la ochi. De ce nu cauti sa corectezi?

  cristi’a scris ultima data..’Salut si multumiri, cu acolade

 4. nu, scuza-ma. Chiar nu vroiam sa exagerez. Mi se mai intampla si mie, mai des decat mi-as dori. Dar cu ocazia asta cred c-o sa scriu curand ceva despre cacofonii (fara vreo referire la nimeni in particular, ca e plin pe bloguri – doar ca mi-am dat acum seama de abundenta lor). Inca o data, scuze pt off-topic.

  Si, revenind la subiect: mi-ar placea sa iasa Clinton. Nu pt ca-i femeie, ci pt ca are in spate …un barbat puternic 🙂

  cristi’a scris ultima data..’Salut si multumiri, cu acolade

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *