fbpx

Probabil cea mai bună temă WordPress gratuită în 2022 – Blocksy

Peisajul WordPress s-a schimbat enorm în ultimii ani. CMS-ul ăsta a ajuns de la ceva simplu folosit doar pentru bloguri la o platformă în adevăratul sens al cuvântului, folosită pentru bloguri, site-uri de prezentare, magazine online și nu numari. Știu, vi s-a zis vouă că altceva e mult mai bun, dar în multe cazuri WordPress e suficient, nu degeaba în 2022 43% dintre site-urile de pe glob îl folosesc.

Dacă vrei un site sau un magazin online profi pe WordPress, cu tot felul de integrări și funcții personalizate, ai nevoie de o agenție sau un web developer care știe să facă programare, nu doar să instaleze teme, caz în care poți apela la noi.

Totuși, sunt și situații în care vrei un site simplu, doar cu câteva pagini, sau un magazin online pentru câteva produse, sau un blog banal, și atunci o temă WordPress e suficientă, mai ales dacă e gratuită. Chiar dacă nu te ocupi tu de instalarea ei și realizarea efectivă a site-ului, e bine să știi ce să ceri și cu ce să lucrezi.

WordPress a mizat mult pe Gutenberg pentru aspectul vizual al site-urilor, și dacă cauți cea mai bună temă WordPress în 2022, eu zic că e Blocksy.

E rapidă, se încarcă ușor, e intuitivă pe partea de customizări, oferă mai multe template-uri gratuite pentru diverse afaceri ce pot fi importate și modificate ușor din administrare, iar fondatorii sunt din Chișinău, motiv în plus să îi recomand.

Nu am interacționat niciodată cu ei direct, dar noi am cumpărat inclusiv varianta premium la agenție, în câteva proiecte unde clienții aveau nevoie de site-uri foarte simple ce trebuiau lansate urgent, în buget. Nu a dezamăgit.

Aveți mai jos și o prezentare video:

Recomandă

2 Comentarii

  1. Tot Blocksy folosesc eu. Am personalizat-o după bunul plac și mi-a plăcut atât de mult încât am mai isntalat-o și pe alte bloguri. Deocamdată sunt la planul free, dar mă gândesc ca la un moment dat să fac upgrade. Momentan încă nu simt nevoia dar da… e o temă grozavă. Sper să mai apară teme demo și pentru bloguri :D. Apropo, ai observat că sunt mulți români care fac teme de wordpress bune? Newspaper am înțeles că e făcută tot de români.

    • Da, sunt mai multe agenții și developeri care fac chestii faine, de exemplu Pixelgrade din Iași. Noi ne-am concentrat la agenție pe teme custom, dar uneori și o temă free sau premium poate fi soluția, important e ca așteptările să fie corelate cu ce se livrează clientului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *