fbpx

In momentul de fata, cred ca e Victor Piturca. Va dati seama de AICI de ce zic asta. Probabil fanilor le va trece in timp supararea, chiar daca el nu va fi demis.

Si acum, ca sa ma leg si de titlul postului, Cabral ofera celui care reuseste sa se situeze primul in cautarile Google, pana pe 15 Iulie, cel mai misto tip din Romania, un T-shirt, short si snickersi de la Reebok.

Dupa cum se vede, baietii s-au apucat deja de treaba. Cabral, imi pare rau, dar eu sunt fan Adidas, deci nu ma bag. Vad ca e foame mare oricum. Eu ma multumesc sa fiu tipul cu cel mai interesant blog din Romania.

Apropo, ar fi interesant un concurs de genul – Cel mai naspa tip din Romania. Se baga cineva? Eventual ajutam pe cineva sa ajunga primul, asa, cu dedicatie. Deja am cateva variante posibile…:d

12 Comentarii

  1. Pingback: cabral.ro » Blog Archive » CONCURS: SEO SPAM

  2. In ce sens “e foame mare” ? Daca ai punctat exact gandul care imi trece mie acum prin cap, cer scuze insa o fac in principiu pentru fun, iar in al2lea rand sa demonstrez bloggerilor alora “experti in seo” ca defapt sunt varza toti, putin imi pasa de premiu, am cu ce ma imbraca doamne multumesc. Pe langa concurs imi castig si eu existenta stai linistit Marius.

    Mersi si te rog sa numai faci altfel de afirmatii, sau cel putin.. nu la general.

    Draqos.

  3. Dragos, cati o fac just for fun si cati o fac cu gandul la premiu?
    E normal sa fie la modul general. Daca tu te-ai simtit sa spui ca e just for fun, inseamna ca poate asa e, dar doar pentru tine.

Lasă un comentariu