fbpx

Directoare de bloguri romanesti in 2010

Alex are dreptate dar se si inseala cand analizeaza blogosfera romaneasca in 2010. Are dreptate pentru ca in continuare sunt multe nise neacoperite, unde o persoana cu cunostinte acceptabile pe nisa respectiva s-ar putea impune rapid. Primul venit primul servit. E nevoie insa de munca.

Se inseala cand spune ca avem nevoie de un director de bloguri romanesti. Exista deja multe directoare de bloguri romanesti, problema e structurarea informatiilor in aceste directoare, clasarea blogurilor in anumite categorii. Asta ne lipseste, un director actualizat la zi in care un advertiser ar putea sa localizeze rapid blogurile pe care se poate promova si un cititor sa gaseasca rapid bloguri care chiar merita citite dintr-un domeniu.

Mai jos o lista cu directoare romanesti de bloguri care sunt active (sau cel putin asa mi s-a parut):

  • Roblogs – director pe baza de inscriere, clasarea blogurilor se face pe regiuni. Util daca cauti bloguri dintr-o anumita zona din Romania.
  • Zelist – ok, nu e chiar un director ci mai degraba topul blogurilor romanesti dupa anumite criterii, dar cred ca in el veti gasi majoritatea blogurilor din Romania. Probabil cea mai buna resursa pentru a descoperi bloguri romanesti si legaturile dintre ele.
  • Toate blogurile – nu, nu sunt toate.
  • Director-blog – cred ca nu a mai fost actualizat de ceva timp.

Nu am inclus in lista agregatoarele ca FTW, Bagamare, Ghidoo, Ubix, Fain sau Smen. Gasiti si pe ele destule articole bune din blogurile romanesti. Ideea e ca daca vreti bloguri romanesti de calitate ele exista, doar ca trebuie sa cautati destul de mult pana le gasiti.

Mai stiti si alte directoare de bloguri romanesti actualizate frecvent?

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *