fbpx

Enigma zilei – E-on sau E-off

Nope, de fapt cred ca E-off 100%!!!
Deci enigma de azi este: cum poate un biet salariat, care lucreaza de la 08.00 la 17.00, sa isi plateasca factura la curent, daca idiotii de acolo lucreaza de la 09.00 la 17.00!
Sa excludem varianta cu invoit de la servici, roag-o pe matusa, sora etc….
Stai, mai este o solutie, poti plati prin banca cica, direct de la bancomat!
Super, nu-i asa!
Asa ca iti iei factura frumos, ca pe ea scrie ca se poate plati prin ING, si te duci la banca, dar, surpriza, pe factura nu scrie nici un cont de la ING al E-On unde se vireaza banii!Nope, scrie doar contul Bcr, si cica factura nu o poti plati la BCR, deci…
Mda, spasit, te intorci inapoi acasa si, pentru ca esti in era informatiei si ai Internet (cool nu), intri pe Google si le cauti site-ul!
Adica ASTA, care cica e in constructie!La valoarea voastra, mi se pare normal, ce naiba! Si cred ca e de mult in constructie!
Urmeaza sa sun la numarul ala de telefon pentru informatii, de pe factura, unde probabil nu raspunde nimeni, nu, ca doar o linie telefonica e destul de scumpa…

Unde vroiam sa ajung: Stimati domni de la E-on, ar durea atat de tare pe angajatii lu’ matale sa modifice programul de lucru, ca sa se poata plati facturile sa zicem, pana la ora 18.00? Nu cred!
Deci, de ce nu o faceti?

P.S: Nu, nu am Home-banking, daca asta vroiati sa imi sugerati!
P.S.2: Cunosc eu pe cineva care face site-uri, ieftin, rapid, etc…! Daca vreti, va dau nr de telefon, ca e pacat la asa firma mare sa tot apara pagina aia in contructie!
P.S.3: Ultimul care pleaca stinge lumina, da?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Subscriu. Si imi permit sa adaug ca si bancile au acelasi orar idiot in conditiile in care romanul termina programul la 6, deci cum sa ne platim ratele la timp???
    Sau, stai, poate ideea era sa ramanem datori si sa le platim inca o dobanda la dobanda…la dobanda…la dobanda… 👿

  2. Inca nu am ajuns de platit rate la banci, dar asa e, Ana!
    Sa nu uitam si de institutiile publice, primarie, prefectura, unde daca prinzi pe cineva la ora 15.00 esti cel mai norocos om in viata!

  3. […] Enigma-zilei – E-on-sau E-off Deci enigma de azi este: cum poate un biet salariat, care lucreaza de la 08.00 la 17.00, sa isi plateasca factura la curent, daca idiotii de acolo lucreaza de la 09.00 la 17.00! Sa excludem varianta cu invoit de la servici, roag-o pe matusa, sora etc…. 1 punct comenteaza! . de mariussescu la: 19/10/2007 19:40:40 modifica . semnaleaza […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *