fbpx

Dacă vreți recomandări de filme și seriale pentru a intra în atmosfera de Crăciun nu ați ajuns unde trebuie, eu zic că avem destulă siropoșenie în jur. Totuși, pentru că doar o dată e Crăciunul, pe lângă cărțile de citit și un pic de frecat menta sper să ajung la zi cu toate filmele și serialele din urmă sau sezoanele care apar.

Pe listă am The Good place pe Netflix – 9 ianuarie, The Mandalorian pe Disney – vinerea, The movies that made us pe Netflix – este sezonul întreg , the Witcher pe Netflix – 20 decembrie, His Dark materials pe HBO – sunt primele 7 episoare, Messiah pe Netflix – 1 ianuarie. Plus Star Wars de văzut la cinema. De la Moș Crăciun vreau doar sănătate pentru familie, de restul ne ocupăm noi. 🙂

Voi la ce vreți să vă uitați?

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

9 Comentarii

 1. Olaru Marius Reply

  Sincer , chiar nu as vrea sa ma uit la un serial. Probabil voi viziona ceva filme noi aparute, impreuna cu familia…
  Am renuntat la seriale dupa ce am vazut ca dedic prea mult timp pentru divertisment.
  Ca seriale care mi-au placut foarte mult si le pot recomanda cu drag , ar fi :
  suits, house of cards, fringe, peaky blinders, lie to me.

  • Lie to me și Peaky Blinders sunt foarte bune, House of Cards nu am mai apucat să îl termin, iar de Suits toată lumea îmi spune dar nu m-a tentat încă.

  • Verific și eu ce ai pe listă. Mandalorian chiar e de copii, s-a uitat și fata mea de 9 ani cu mine și i-a plăcut, dar cred că asta e și ideea, să atragă și generațiile tinere, nu doar nostalgicii.

 2. Fear of 13, documentar, merita!
  Surviving R. Kelly , alt documentar, dar mai de oameni mari
  His Dark Materials se termina primul sezon pe 22 decembrie 🙁 , sunt curioasa daca vor fi 3 sezoane sau 6 (cartile initial sunt 3, dar au mai aparut 3 ca si continuare, povestea lui Lyra dupa aventurile din His Dark Materials). Celalalte 3 sunt pe lista mea in ianuarie de citit
  Good Omens e iar foarte superb
  Iar daca ai fost fan, din ianuarie apare sezonul 2 la The Young Pope (cu Jude Law)
  Prezinta-le la fetele tale si Once Upon A Time (7 parca sezoane, cu multe legende si povesti inchegate intr-un film: Grimm Brothers, Disney, Legendele Olimpului, un mix pestrit, se mai invarte in cerc uneori, dar fascinant)

Lasă un comentariu