fbpx

Fungroup m-a provocat să-mi vărs cafeaua pe scaunul din dreapta

Recunosc că mai beau din când în când cafea, dar nu în mașină. Nu pentru că aș avea grijă eu exagerat de mașina mea, ci pentru că prefer să am grijă la drum. Totuși am râs destul de mult când am primit propunerea de mai sus de la Fungroup, unul din cele mai importante site-uri de reduceri colective de la noi.

Mesajul lor suna cam așa: Marius, te provocăm să îți verși cafeaua pe scaunul din dreapta. Noi îți dăm un voucher pentru o curățare profesională a tapițeriei cu abur la Auto Nemo Wash, care îți va face interiorul mașinii impecabil și va scoate toate petele. Ce zici, te bagi?

Am râs nu pentru că aveam de gând să iau o cafea și să o vărs pe scaun, ci pentru că scaunele din mașina mea au parte de destule accidente cu tot felul de dulciuri, sucuri, fructe și alte nebunii pe care micuțele mele le consumă în mașină și le întind peste tot. Țin minte că înainte să apară ele în viața noastră aveam regula aia, fără mâncare în mașină, și reușeam să o respectăm.

No, încercați voi să îi explicați unui copil mic că nu are voie să mănânce pufuleți, biscuiți, ciocolată, mere, banane, prăjituri sau cine știe ce mai vrea el în mașină, când ai de condus 3 ore și el se plictisește. Înmulțiți asta cu doi. Dacă voi reușiți să îi convingeți fără ca ei să plângă sunteți eroi mei. Eu am sacrificat tapițeria mașinii în schimbul unor drumuri liniștite.

Să revenim la voucherul Fungroup. Am zis da, mă bag, și așa săraca mașină de mult nu a mai fost răsfățată la interior, merită o curățare profi. Acum știu că mulți strâmbați din nas când auziți de site-urile de reduceri colective, dar eu cel puțin sunt mulțumit de ele. Ultima dată am cumpărat niște seturi de prosoape tot de pe Fungroup și am fost mulțumit, am plătit cu 40% mai puțin.

Când vine vorba de reducerile colective eu cred că important e să cunoști nițel piața, să te documentezi puțin înainte de a cumpăra un produs sau un serviciu, să știi care e prețul normal pentru a decide dacă merită sau nu să cumperi voucherul. De exemplu, eu știam că o curățare a tapițeriei auto e în jur de 150-200 lei. Voucherul de pe Fungroup era 69 de lei. Un târg bun, pentru că cei de la spălătoria auto și-au făcut treaba ca la carte.

Am sunat, am făcut programare pentru vineri, mi-au spus că durează 2-3 ore. Am lăsat mașina acolo, le-am dat voucherul de pe Fungroup și ei s-au apucat de treabă.

Poze cu interiorul mașinii înainte de curățare, eu credeam că scaunele sunt destul de curate:

Pozele de după, cu tapițeria curată și parfumată:

Se vede diferența, nu?

Eu zic că și ceilalți 100 de oameni care au cumpărat vouchere pentru curățarea tapițeriei prin oferta asta au fost sau vor fi mulțumiți după ce vor merge cu mașina la curățat. A fost o ofertă bună.

Cât despre voucherele pentru reduceri, cred că voi urmări în continuare ofertele Fungroup. Din punctul meu de vedere, nu trebuie să dai banii pe orice vezi pe site-urile de reduceri, dar dacă știi că ai nevoie de un produs sau un serviciu și prinzi o ofertă bună de ce să nu profiți?

Ce mi-aș dori de la site-urile de reduceri ar fi să am și opțiunea de a primi prin email doar ofertele pentru anumite categorii atunci când mă abonez, de exemplu mă interesează prea puțin ofertele pentru servicii de cosmetică feminimă. 🙂 Niște filtre nu ar strica.

Voi ați mai folosit recent site-urile de reduceri colective? Cum a fost experiența?

Recomandă

4 Comentarii

    • Să îmi spui și mie unde îți curăță cu abur tot interiorul mașinii, inclusiv portbagaj, bord portiere și mochetă, cu 70 lei. Nu de alta, dar eu cel mai ieftin am văzut cu 120 lei si era o spălătorie suspectă, mereu goală. Unde merg eu de obicei spălatul e 20 lei, tapiteria de la 150 în sus. Și ziceam că au prețuri ok. 🙂

  1. Eu am cumparat 2 vouchere la o pizzerie noua, erau la 1 leu si oricum vroiam sa vad cum e acolo. Pizza era din aia mica, dar la banii astia nu ma asteptam la mai mult. Gustul era ok, preturile normale erau decente. Depinde ce cumperi, dar cum ziceai si tu, in general poti gasi oferte bune.

    @ Paul – curatare tapiterie full cu 70 de lei in Iasi? Unde frate?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *