fbpx

Genially, serviciu online pentru crearea de conținut digital, animat și interactiv

În ultimii ani au apărut o mulțime de platforme online ce permit crearea de bannere, infografice și alte elemente vizuale, plecând de la template-uri, fără cunoștințe tehnice, dar majoritatea pun accentul pe rețelele de socializare și ce avem nevoie pentru ele.

Dacă aveți nevoie de un serviciu mai special, ce vă permite să creați conținut digital animat și interactiv, puteți testa Genially, eu l-am testat zilele astea, la invitația lor.

Platforma a fost lansată în Spania prin 2015, la început se axau mai mult pe zona educațională.

Acum sunt prezenți la nivel mondial, au peste 12 milioane de utilizatori din 190 de țări și oferă funcții utile pentru marketeri, designeri, jurnaliști și alți profesioniști ce vor să creeze rapid infografice, prezentări, imagini interactive, clipuri video, landing pages, joculețe și quizz-uri, cursuri interactive, rapoarte si multe altele.

Diferența față de alte servicii existente stă în interactivitatea elementelor ce pot fi create, faptul că puteți crea ușor animații ce arată profi, faptul că puteți colabora cu membrii echipei voastre atunci când creați elementele vizuale, iar Genially se integrează cu alte platforme, pentru importarea sau exportarea de conținut.

Încă o chestie utilă este faptul că platforma permite refolosirea conținutului creat de alți utilizatori, dacă aceștia și-au dat acordul. Practic, pe lângă accesul la template-urile oficiale, puteți folosi orice fel de conținut care vă place și este public.

Dacă lucrați în domeniul marketingului și aveți nevoie de conținut digital dar nu aveți în firmă o echipă cu programatori, designeri și alți specialiști, sau dacă sunteți freelanceri și trebuie să faceți din toate câte un pic, puteți crea cu Genially plecând de la astfel de template-uri:

Posibilitatile de creare sunt numeroase, de la landing pages ce pot fi utilizate pentru campanii scurte de marketing, media kit-uri, elemente de design, bannere, hărți interactive. Aveți mai jos prezentarea serviciului, creată chiar cu Genially:

Versiunea de bază e gratuită, pentru a testa platforma și funcțiile, dar dacă vreți acces la toate opțiunile, la cele peste 700 de template-uri, la brandingul personalizat pentru materialele create și la posibilitatea de colaborare în echipă, pachetele încep de la 7,5 euro pe lună pentru plata pe 1 an, sau de la 9,90 euro lunar.

Dacă folosiți frecvent materiale vizuale în activitatea de marketing și nu aveți sau nu vă permiteți o echipă cu designer și programator costul se amortizează de la primul element creat, plus că oferă și o mulțime de cursuri.

Cum vi se pare Genially? Folosiți deja serviciul lor, sau știți o altă platformă similară?

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *