fbpx

Ghiciti partidul

Avem inca un fluturas primit in cutia postala, sub forma de carte postala. Inca o mizerie electorala, doar ca de data asta nu mai e promovare, ci discreditare. Ni se explica de ce nu e bine sa votam PD-L si PNL, ca o ducem mai rau de cand sunt ei la putere, ni se cere chiar sa cumparam timbre pentru a trimite cartea postala partidelor atacate! Totusi, nu este precizat partidul care se injoseste in halul asta. Oare ce partid ar putea fi?

spam psd

spam psd 2

Nu iau apararea partidelor acuzate, e posibil ca multe lucruri sa fie adevarate. Totusi, atunci cand incerci sa obtii votul alegatorilor, ar trebui sa spui ce poti face tu pentru ei, nu sa arati cu degetul. Din fericire, orice tipografie e obligata sa printeze pe materialele politice numele ei si partidul care comanda materialele de promovare politica ( sau discreditare ). Vreti sa aflati ce partid a tiparit si distribuit fluturasul de mai sus sau deja stiti?

Cat despre ce promite PSD-PC, avem o analiza a programului de guvernare, de fapt cele 10 promisiuni, pentru ca se pare ca programul de guvernare nu exista. Exista in schimb dorinta de a ajunge la putere, cu orice pret!

Recomandă

5 Comentarii

  1. e PSD clar, am vazut si cateva panouri prin oras. Unul chiar pe la mall. Deja cand un partid se apuca sa faca asa ceva scade mult in ochii mei. Nu inteleg joaca asta a lor de a arunca cu rosii unii in altii in loc sa zica ce vor face ei. E mai usor sa arati cu degetul decat sa incerci sa faci ceva…

  2. Sunt putine afise de campanie care au trecute numele tipografiei si tirajul.
    Ca se poate, ca exista “las’asa. merge”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *