fbpx

Fotografii Iunie-August
Fotografii Septembrie

Vestigii arheologice? Istorie? Turism? Ce conteaza, banul sa iasa, cat mai multe cladiri pentru birouri, mall-uri, sedii de banci. De parca nu am avea nestule din astea in Iasi. Repede, sa demolam totul si sa ascundem gunoiul sub pres!

Via NewsIasi

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ducu
29 septembrie 2008 22:20

doar copacii aia in ghivece de langa gard nu sunt pusi degeaba :p

Un roman in Canada
30 septembrie 2008 03:21

Iasiul ca si toata Romania e in febra constructiilor. Nu se intampla asta si aici in Toronto, unde vezi rar cate o casa in constructie… din fericire ca tare eram satul de zgomotul pick-hummerului…

Gabi
30 septembrie 2008 06:48

Hai mai Marius nu mai gandit ca o baba de 80 de ani. Si daca nu construia Palace acolo ce se intampla? Ruinele alea nu sunt de 2 ani acolo. Sunt de sute de ani. A facut pana acum primaria ceva ca sa le valorifice? A fost macar un iesean care sa zica: vedeti ca acolo sunt ruine hai sa facem ceva? Acum ca a venit Palace si au aparut niste ruini repede sare lumea in sus. Huuu, ca au adus si chinezi pe deasupra. Asa si? Mie unu mi se rupe de ruinele alea. Ce sunt asa de importante?… Citește tot »

Marius Sescu
30 septembrie 2008 08:27

Chinezi sunt ok, e normal, pacat ca multi dintre romani sunt plecati inca in afara dar noi importam forta de munca, ca deh, e ieftina.

Nu ma omor dupa ruine, dar m-am saturat sa vad la fiecare doi metri trei banci, patru farmacii si doua sedii de companii. Nici macar o paine nu mai gasesti de cumparat in cartier. Tu chiar crezi ca Palas-ul va geme de blocuri pentru oamenii de rand? Tot elita va sta acolo.

trackback
30 septembrie 2008 07:00

Urmasii nostri ce-o sa se faca cand o sa dea peste vreun zgarienor din Pacurari, Copou sau Alexandru?! Ar trebui sa-l lase sub pamant, sa-l puna in sticla, sa-l lase pana se darama singur? PS: BaiMarius, tu esti mai aproape de pasajul de la Hala Centrala. Ia spune, s-au hotarat astia sau la anu’ cand s-ar putea sa ma intorc tot asa va fi?! © Idei Geniale, 2008. | Permalink | One comment Post tags:

5
0
Lasă un comentariux
()
x