fbpx

Iasi: Santierul Palas

5 Comentarii

 1. Iasiul ca si toata Romania e in febra constructiilor. Nu se intampla asta si aici in Toronto, unde vezi rar cate o casa in constructie… din fericire ca tare eram satul de zgomotul pick-hummerului…

 2. Hai mai Marius nu mai gandit ca o baba de 80 de ani.
  Si daca nu construia Palace acolo ce se intampla?
  Ruinele alea nu sunt de 2 ani acolo. Sunt de sute de ani.
  A facut pana acum primaria ceva ca sa le valorifice?
  A fost macar un iesean care sa zica: vedeti ca acolo sunt ruine hai sa facem ceva?
  Acum ca a venit Palace si au aparut niste ruini repede sare lumea in sus. Huuu, ca au adus si chinezi pe deasupra.
  Asa si?

  Mie unu mi se rupe de ruinele alea. Ce sunt asa de importante? Crezi ca tu ca iesean daca le vezi o data ai sa te duci in fiecare weekend sa le vezi? Le vezi o data si gata, nu mai calci in veci pe acolo.

  E mai bine ce se intampla la hala centrala? Strada aia trebuia sa fie terminata de foarte mult timp. Da nu, noi tinem la ruinele noastre. Lasa sa se circule doar pe doua benzi pe o strada principala din Iasi care ar trebui sa fie de 4 benzi si sa mai blocam si una de tot.

  Nu mai ganditi ca romanii dragii mei. Daca ei au fost mai destepti si au pus mana pe acel pamant atunci lasa-i sa faca ce vor cu el.

 3. Urmasii nostri ce-o sa se faca cand o sa dea peste vreun zgarienor din Pacurari, Copou sau Alexandru?! Ar trebui sa-l lase sub pamant, sa-l puna in sticla, sa-l lase pana se darama singur? PS: BaiMarius, tu esti mai aproape de pasajul de la Hala Centrala. Ia spune, s-au hotarat astia sau la anu’ cand s-ar putea sa ma intorc tot asa va fi?! © Idei Geniale, 2008. | Permalink | One comment Post tags:

 4. Chinezi sunt ok, e normal, pacat ca multi dintre romani sunt plecati inca in afara dar noi importam forta de munca, ca deh, e ieftina.

  Nu ma omor dupa ruine, dar m-am saturat sa vad la fiecare doi metri trei banci, patru farmacii si doua sedii de companii. Nici macar o paine nu mai gasesti de cumparat in cartier. Tu chiar crezi ca Palas-ul va geme de blocuri pentru oamenii de rand? Tot elita va sta acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *